Hämeenlinnassa tapahtuu 31.7.-6.8.

Ihanaa alkavaa elokuuta! Mitä tällä viikolla touhutaan Hämeenlinnassa:

1.-2.8. Street Food Hauho

Street Food Hauho järjestetään keskellä Hauhon kirkonkylää vanhan puukoulun piha-alueella. Tarjolla useita ruokakojuja perinteisistä muurinpohjaletuista aasialaisiin herkkuihin. Myös kotiin viemistä vaikka kalasäilykkeiden tai tuoreen leivän ja pullan muodossa.

Lapsille huvit tarjoilee Tivoli Huvimylly sekä isompia viihdyttää muutamien vuosien takaa tangomarkkinoiltakin tuttu Benjamin Enroth klo 16 alkaen molempina päivinä.

Street Food Hauho Facebookissa

3.8. Aulangon opastettu kävelykierros

Kanta-Hämeen oppaat ry:n kierros Aulangon luonnonsuojelualueella 1880-luvun maisemapuistossa. Nähdään mm. Joutsenlampi ja Metsälampi, Ruusulaakson paviljonki ja näkötornin juurelta avautuva kansallismaisema. Kuullaan Aulangon puistometsän perustajasta Hugo Standertskjöldistä, puiston historiasta, luonnosta ja nykypäivästä.

Tutustu kävelykierrokseen

3.-6.8. Lasten taidefestivaali Hippalot

Lasten taidefestivaali Hippalot on Suomen vanhin eri taiteenlajeja yhdistävä lastenfestivaali, joka järjestetään Hämeenlinnassa jo 44. kerran! Festivaalin kohderyhmänä ovat 0–10-vuotiaat lapset perheineen. Hippaloiden ohjelma sisältää laadukasta teatteria, konsertteja, kirjallisuutta, tanssia, elokuvia sekä kädentaitoja että kuvataidetta. Suurena osana festivaalia on lasten itse tekemä taide, jota synnytetään lukemattomissa työpajoissa.

Tutustu Hippaloihin
Hippalot Facebookissa

4.-5.8. Reskafestarit

Loppukesän kovimmat festarit ovat täällä, kun Reskafestarit tekevät paluun Hämeenlinnan kävelykadulle!  Tule kanssamme juhlimaan kesän päättymistä livemusiikin tahdissa.

Festareilla esiintymässä Jimmy Cola, Neon 2, Ida Paul & Kalle Lindroth, Mira Luoti, Jukka Poika & DJ Stormy, Disco ja Indica.

Tutustu Reskafestareihin
Reskafestarit Facebookissa

5.-6.8. Elomessut

Elomessut on Kanta-Hämeen alueen suurin yleismessutapahtuma, joka kerää paikalle yli 40 000 vierailijaa. Messuilla on esillä monipuolinen kattaus viihdettä, ohjelmaa ja ostettavaa. 

Tutustu Elomessuihin
Elomessut Facebookissa

Hämeenlinna tarjoilee parastaan myös elokuussa – mitä tehdä ja minne mennä, tsekkaa www.visithameenlinna.fi!