Hauhon yhtenäiskoululla koronatartunta

Tiedote 10.12.2020

Hauhon yhtenäiskoululla on todettu koronatartunta yhdellä aikuisella

Altistuneet oppilaat ja henkilökunta on asetettu kotikaranteeniin, joka päättyy 17.12. tai 18.12.2020. Yhteensä karanteeniin on asetettu 9 oppilasta ja 14 henkilökuntaan kuuluvaa.

Koulun 2. ja 3. luokat jäävät lähiopetukseen kouluun. 1. ja 4.-9. luokat siirtyvät etäopiskeluun 11.12.2020 alkaen 18.12.2020 saakka. Esiopetusryhmän osalta toiminta jatkuu normaalisti.

Karanteenipäätös on tehty terveysviranomaisen toimesta ja päätöksestä on oltu yhteydessä suoraan kyseisiin henkilöihin. Karanteenipäätös ei aiheuta koulun muille oppilaille tai perheille mitään välittömiä tutkimustarpeita tai toimenpiteitä. Koronavirukseen liittyvissä oire-epäilyissä tee oirearvio sähköisesti osoitteessa Omaolo.fi

Koulussa varotoimenpiteenä opetustiloja järjestetään tavallista väljemmin ja tarpeettomia fyysisiä lähikontakteja vältetään. Opetus järjestetään mahdollisuuksien mukaan niin, että ryhmiä ei sekoiteta tai yhdistetä. Tartuntojen estämisen takia on tärkeää, että kaikki huolehtivat käsihygieniasta ja turvaväleistä, kouluun ei tulla oireisena ja oireiset hakeutuvat koronatestiin matalalla kynnyksellä. Annettuja ohjeita on noudatettava myös muiden turvallisuuden takaamiseksi.

Lisätiedot:

Hauhon yhtenäiskoulun rehtori Pekka Paappanen, pekka.paappanen@hmledu.fi, p. 050 352 2075
Opetustoimenjohtaja Mika Mäkelä, mika.makela@hameenlinna.fi, p. 040 530 0791

Tiedote 7.12.2020

Hauhon yhtenäiskoulun oppilaalla on todettu koronatartunta

Altistuneet oppilaat ja henkilökunta on asetettu kotikaranteeniin, joka päättyy 11.12.2020. Yhteensä karanteeniin on asetettu 18 oppilasta ja kolme henkilökuntaan kuuluvaa.

Karanteenipäätös on tehty terveysviranomaisen toimesta ja päätöksestä on oltu yhteydessä suoraan kyseisiin henkilöihin. Karanteenipäätös ei aiheuta koulun muille oppilaille tai perheille mitään välittömiä tutkimustarpeita tai toimenpiteitä. Koronavirukseen liittyvissä oire-epäilyissä tee oirearvio sähköisesti osoitteessa Omaolo.fi.

Koulussa varotoimenpiteenä opetustiloja järjestetään tavallista väljemmin ja tarpeettomia fyysisiä lähikontakteja vältetään. Opetus järjestetään mahdollisuuksien mukaan niin, että ryhmiä ei sekoiteta tai yhdistetä.

Tartuntojen estämisen takia on tärkeää, että kaikki huolehtivat käsihygieniasta ja turvaväleistä, kouluun ei tulla oireisena ja oireiset hakeutuvat koronatestiin matalalla kynnyksellä. Annettuja ohjeita on noudatettava myös muiden turvallisuuden takaamiseksi.

Karanteenissa olevien etäopetuksen järjestämisestä tiedotetaan asianomaisia erikseen.