Hyvin Sanottu -keskustelufestivaali saapuu taas ensi syksynä Hämeenlinnaan

Viime vuonna ensimmäistä kertaa Hämeenlinnassa järjestetty Hyvin Sanottu -keskustelufestivaali saa jatkoa tänä vuonna, kun Hämeenlinnan Verkatehdas täyttyy taas toinen toistaan kiinnostavimmista keskusteluista syyskuun lopussa 29.-30.9.2023. Ylen, Erätauko-säätiön ja Hämeenlinnan kaupungin yhteistyössä järjestämän keskustelufestivaalin tavoite on edistää positiivista keskustelukulttuuria ja rohkaista suomalaisia mukaan palauttamaan ilo keskusteluihin.

Hae mukaan tapahtumaan

Viime vuonna festivaalia oli järjestämässä yli 50 eri yhteistyökumppania ja keskusteluaiheita oli yli 80. Viime vuoden tapahtuma keräsi kiitosta ja myös toiveita jatkosta.

”Kokemus viime vuoden festareista oli erittäin voimaannuttava. Kävijöiden ja julkisten lähetysten seuraajien palaute oli todella positiivista. Festareille kannattaa ehdottomasti osallistua kaikkien, jotka kaipaavat avointa ja toisia kunnioittavaa keskustelua erilaisten näkökulmien kohdatessa”, kertoo Hämeenlinnan kaupungin strategiajohtaja Markku Rimpelä.  

Tämä toista kertaa järjestettävä tapahtuma kannattaa siis jo merkitä kalenteriin! Tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita ja osallistuminen on maksutonta.

Tällä hetkellä tapahtumaan haetaan Hyvin Sanottu -hankkeen kumppaneita järjestämään luottamuksellisia ja pop up -keskusteluja osana tapahtumaohjelmaa. Haku on auki 30.4. saakka ja toukokuussa kaikkiin keskustelupaikkaa hakeneisiin ollaan yhteydessä. Keskustelujen järjestämisestä kiinnostuneet kumppanit saavat lisätietoja osoitteesta hyvinsanottu@yle.fi. Lopullinen ohjelma tarkentuu elokuussa.

”Tänäkin vuonna kannattaa ehdottaa festareille erilaisia keskusteluaiheita, jotka koetaan tärkeiksi. Näin saamme taas mukaan mielenkiintoisen ja monipuolisen kattauksen keskusteluja”, muistuttaa Markku Rimpelä.

Keskustelun iloa tarjolla myös kevään aikana 

Hyvin Sanottu -keskustelukulttuuri elää vahvana Hämeenlinnassa myös muulloin kuin festivaalien aikaan. Hyvin Sanottu -verkosto kokoontuu kuukausittain Hämeenlinnassa ja seuraava verkostotapaaminen on 29.3.2023 klo 17 (Parkki Business Park, Raatihuoneenkatu 21-23).

Erätauko-keskusteluja järjestetään kuukausittain Hämeenlinnan pääkirjastolla. Seuraava keskustelu on 15.3.2023 klo 16.30-18 teemalla ”Tavoittaako tieto ikäihmiset?”. Tervetuloa mukaan! 

Tutustu tarkemmin Hyvin Sanottu -hankkeeseen ja Hämeenlinnan tuleviin tapahtumiin: www.hameenlinna.fi/hyvinsanottu

Hämeenlinnan Hyvin Sanottu -verkosto toimii myös somessa: Facebookissa Hyvin Sanottu Hämeenlinna ja Instagramissa @hyvinsanottuhameenlinna 

Lisätiedot