Hyvin sanottu -keskustelufestivaalilla puhutaan muun muassa yksinäisyydestä, rahasta ja nuorten hyvinvoinnista

Keskustelufestivaali järjestetään 29.-30.9.2023 Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Ylen järjestämiä keskusteluita voi seurata Yle Areenassa ja Yle.fi:ssä. Osa keskusteluista näytetään myös Yle TV1:llä.

Hyvin sanottu -keskustelufestivaalin järjestää jo toista kertaa Yle, Erätauko-säätiö ja Hämeenlinnan kaupunki yhdessä muiden Hyvin sanottu -hankkeen yhteistyökumppaneiden kanssa. Viime vuodesta kasvaneen tapahtuman aikana Hämeenlinnassa käydään yli 80 keskustelua erilaisista aiheista. Tapahtumassa ovat keskustelemassa muun muassa Jone Nikula, Emilia Vuorisalmi, Pinja Eskola, Tunna Milonoff, Eeva Kolu, Lotta Backlund, Marko Björs, Antti Rönkä, Sanna Stellan ja Maaret Kallio. Keskustelufestivaalin päätapahtuman lisäksi Hyvin sanottu -oheistapahtumia järjestetään useilla paikkakunnilla eri puolilla Suomea, kuten Lahdessa, Kaarinassa, Oulussa ja Helsingissä.

“Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty keskustelufestivaali keräsi kiittävää palautetta niin kävijöiltä kuin keskustelujen järjestäjiltä. On hienoa päästä jälleen luomaan turvallista tilaa käydä keskusteluja, vaihtaa ajatuksia, olla eri mieltä ja kuulla toistemme kokemuksia. Festareilla haluamme lisätä ymmärrystä toisistamme ja maailmasta, ja nauttia keskustelemisen ilosta”, kertoo festivaalin päätuottaja Markus Liimatainen.

Keskustelufestivaalilla puhutaan muun muassa ihmissuhteista, pelaamisesta, eläin- ja luontosuhteesta, häpeästä, miehisyydestä, maahanmuutosta, tiedosta, yksinäisyydestä, rahasta, anteeksi antamisesta, nuorten hyvinvoinnista ja mokaamisesta. Tapahtuman juontavat Milla Madetoja, Jussi-Pekka Rantanen, Essi Lamppu ja Matti Riitakorpi. Tapahtuma on avoin yleisölle ja jokaisella on mahdollisuus osallistua keskusteluihin.

Tutustu festivaalin ohjelmaan Ylen verkkosivuilla

Lue myös: Hämeenlinnan kaupunki ja Hämeenlinna-Vanajan seurakunta ovat mukana Ylen ja Erätauko-säätiön koordinoimassa Hyvin sanottu -hankkeessa.

Hyvin sanottu-logo.