Jari Koskinen ja muita päättäjiä yleisön tentissä Hauholla

Hauhon Pitäjä ry. (linkki avautuu Facebookiin) järjestää avoimen keskustelutilaisuuden Hauhotalolla torstaina 10.3.2022. Yleisön kanssa keskustelua on virittelemässä Hämeenlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jari Koskinen

Mikä on Hauhon suunta? -keskustelutilaisuus Hauhotalolla, Kirkkotie 5, Hauho, alkaa torstaina 10.3.2022 kello 17.30 kahvitarjoilulla ja keskustelu alkaa kello 18. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Hauhotalolla keskustellaan mm. seuraavista aiheista: Millaisia esteitä on Hauhon pitäjän kehittymisen tiellä? Miten Hauhon ääni kuuluu Hämeenlinnan kaupungissa? Mitä vahvuuksia Hauholla on, jotta se kehittyisi? Paikalle on kutsuttu myös muita Hämeenlinnan kaupungin päättäjiä sekä hauholaisia kylien kehittäjiä. 

Lisätiedot: Asko Ylöstalo, puheenjohtaja Hauhon Pitäjä ry., puh. 040 581 1238.

Hauhon Pitäjä ry. on vuonna 2020 perustettu yhdistys, joka kokoaa Hauholla toimivat yhdistykset ja yritykset toimimaan Hauhon elinvoiman kehittämiseksi. Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä yhdistykset, yritykset ja yhteisöt. Yksityishenkilöt voivat liittyä yhdistyksen kannattajajäseniksi.