Kalvolan kirjastoon omatoimiaukioloaika

Kalvolan kirjaston aukioloaika laajenee tiistaista 14.6.2022 alkaen. Kirjasto on avoinna omatoimikirjastona palveluaikojen ulkopuolella.

Kirjastoon pääsee joka päivä klo 7 alkaen ja arkisin klo 18 asti. Viikonloppuisin ja pyhinä kirjasto on omatoimisesti avoinna klo 7–15.

Kalvolan kirjaston aukioloajat

Omatoimiaikana voit lainata ja palauttaa aineistoa automaateilla, lainata varattua aineistoa, lukea lehtiä ja työskennellä. Käytössä ovat kirjaston tilat, aineistot, asiakastietokoneet ja avoin langaton verkko.

Kirjaudu kirjastokortilla ja tunnusluvulla

Omatoimikirjastoihin kirjaudutaan kirjaston ulko-oven vieressä olevalla lukijalaitteella. Lukija lukee kirjastokortin viivakoodin ja näppäimistöltä annetaan nelinumeroinen tunnusluku, jolloin oven lukitus aukeaa. Tunnusluku on sama, jota käytetään esimerkiksi verkkokirjastossa ja lainausautomaatilla.

Kaikilla yli 15-vuotiailla Vanamo-kirjastojen kortinhaltijoilla on automaattisesti oikeus omatoimiseen asiointiin Hämeenlinnan pääkirjastossa sekä Hauhon, Kalvolan ja Nummen kirjastoissa. Alle 15-vuotiailta vaaditaan huoltajan allekirjoittama sopimus. Sopimus on allekirjoitettava paikan päällä kirjastossa.

Tietoa omatoimikirjastoista

Lisätiedot: