Karmiva ARXantai pyhäinpäivänä

Verkatehtaankuja ja ARX-talo ovat näyttämöinä, kun lapsiperheet viettävät ikimuistoista halloween-iltaa. Luvassa on valomaailma savuefektein ja sopivasti pelottavaa tekemistä luurankojen ja noitien seurassa. Karmivan ARXantain ohjelmasisältö on yleisölle maksuton.

Ulkona Kauhujen kujalla luurankoteema on vahvasti läsnä: tutkitaan oman kehon luurankoa ja kohdataan heijastavia koruja jakava luurankohahmo. Voit kuvata itsesi ja perheesi Instax-kameralla osana ihastuttavaa kurpitsa-installaatiota. Kuvat saat mukaasi muistoksi tapahtumasta. Yli 7-vuotiaille on tarjolla kauhukuunnelma, jota pääset kuuntelemaan K7-alueelle.

Todellisuuspakolaisten ryhmä on mukana tapahtumassa luomassa kauhunsekaista tunnelmaa ja elämyksiä, joissa pelkokerroin on kohdillaan. RaamiDaamien väki pyöräyttää iltahämäriin sopivat piknik-eväät koko perheelle edulliseen hintaan.

Galleria ARXin Mistä nyt tuulee? -näyttely käsittelee sääilmiöistä. Moniaistinen näyttely on karmivan illan kunniaksi saanut seurakseen lepakoita ja täytettyjä eläimiä, joita seuraillaan hämärässä valaistuksessa. Näyttelytilassa hiippaillaan taskulamppujen kanssa. Otathan oman lampun mukaasi!

Järjestäjänä ARX noudattaa viranomaisten antamia koronaturvallisuusohjeita. Tapahtuma toteutetaan pääosin ulkotiloissa. Suosittelemme maskien käyttöä yli 15-vuotiaille koko tapahtuma-alueella.

Halutessasi voit pukeutua teeman mukaisesti.  Tervetuloa koko perheen voimin!

Karmiva ARXantai 31.10.2020 klo 17-20 ARX-talossa ja Verkatehtaankujalla, Viipurintie 4, Hämeenlinna

Tapahtumailmoitus: ARXin Karmiva ARXantai 31.10.2020 klo 17-20

Lisätiedot: lastenkulttuurikoordinaattori Ann-Marie Fagerström

p. 040 5303110 s-posti: ann-marie.fagerstrom@hameenlinna.fi