Kaupunginjohdon iltakahvit Tuuloksessa

Kuluvan vuoden viimeiset kaupunginjohdon iltakahvit järjestetään Tuuloksen koululla (osoite Suolijärventie 15) tiistaina 28.11.2023 klo 18. Iltakahveilla on mahdollisuus keskustella kaupungin ja pitäjän ajankohtaisista asioista.

Paikalla keskustelemassa kaupunginjohtaja Olli-Poika Parviainen, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Johannes Koskinen sekä kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jari Koskinen.

Kaupunginjohtaja Olli-Poika Parviaisen mukaan iltakahvitilaisuuksien tavoitteena on kuunnella asukkaiden näkemyksiä, saada tietoa päätöksenteon tueksi ja tutustua kaupungin sisällä vaihteleviin alueellisiin kysymyksiin.

”Laajassa kunnassa on tärkeää saada tietoa arjen kysymyksistä ja havainnoista myös alueittain, ja pitäjissä järjestetyt iltakahvitilaisuudet ovatkin olleet suosittuja tietojenvaihtoon puolin ja toisin. Livenä järjestetyissä tapaamisissa on kyse on myös luontevasta vuorovaikutuksesta kaupungin johdon ja asukkaiden välillä, sillä kaikki eivät asioi esimerkiksi digitaalisissa ympäristöissä”, kaupunginjohtaja Olli-Poika Parviainen toteaa.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu 40:lle ensimmäiselle. Tervetuloa mukaan kohtaamaan ja keskustelemaan!