Kaupunginjohto aloittaa pitäjäkierrokset

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sari Myllykangas, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Rautio, kaupunginjohtaja Timo Kenakkala ja apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuo käynnistävät kevään mittaan ns. pitäjäkierrokset, jolloin he vierailevat kussakin pitäjässä keskustelemassa kaupungin ajankohtaisista asioista ja pitäjäläisiä puhuttavista kysymyksistä. Myös kantakaupungissa tullaan järjestämään kaupunginjohdon kuntalaistapaamisia.

Kuvassa Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Timo Kenakkala, apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuo, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sari Myllykangas ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Rautio
Vasemmalta Sari Rautio, Juha Isosuo, Timo Kenakkala ja Sari Myllykangas

Kierrokset alkavat Hauholta Hauhotalolta keskiviikkona 8.5. ja tiistaina 28.5. ollaan Rengossa Härkätien kynttilässä.

Kaupunginjohto on luvannut, ettei tilaisuuksien yhteydessä katsota tai näytetä ensimmäistäkään powerpointtia vaan keskitytään lyhyiden alustussanojen jälkeen keskustelemaan kuntalaisten kanssa ja tulemaan yhä paremmin tutuiksi. Ja Hämeessä kun ollaan, niin kahvitarjoilu kuuluu ilman muuta asiaan.

Kesätauon jälkeen ovat vuorossa Lammi, Tuulos, Kalvola ja kantakaupunki. Näiden ajankohdista ja paikoista ilmoitetaan myöhemmin.

Kaupunginjohdon iltakahvit

  • Hauho, Hauhotalo keskiviikko 8.5.2019 klo 16.30-18.30
  • Renko, Härkätien Kynttilä tiistai 28.5.2019 klo 16.30-18.30

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot:

– kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sari Myllykangas, puh. 050 405 6037
– kaupunginjohtaja Timo Kenakkala, puh. 03 621 2900