Kesäpaku menee sinne missä nuoretkin ovat

Hämeenlinnassa on useamman kesän pörräillyt kaupungin nuorisotyön Kesäpaku eli pakettiauto, jossa on aina pari nuorisotyöntekijää, ja joka liikkuu alueella paikasta toiseen.

Kesäpaku on nuorisopalvelujen liikkuvaa nuorisotyötä 13-29-vuotiaille hämeenlinnalaisnuorille. Paku starttasi liikkeelle jo vappuna ja huristelee pitkin Hämeenlinnaa niin kantakaupungissa kuin pitäjissä kesä-heinäkuun ajan.

Nuorisopalvelujen kesäpaku
Nuorispalvelujen Kesäpakun voit kohdata eri puolilla Hämeenlinnaa tänäkin kesänä. Kuva: Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalvelut

Kesäpaku menee nuorten suosimiin paikkoihin: skeittipaikoille, uimarannoille, koulujen pihoille jne. Nuorisotyöntekijöillä on autossa mukana pihapelejä, suppilautoja ja tuoleja.

Kesäpaku on ketterä ja kätevä, ja sen voi soittaa paikan päälle halutessaan 050 3099 466 tai laittamalla Instagramin kautta viestin@hmlkesapaku. Auton liikkeistä tiedotetaan Instagramissa.

Nuorisopalvelujen kesäpakulogo
Pakun logosta järjestettiin nyt ensimmäisen kerran keväällä kouluissa kisa ja voittajalogon suunnitteli lyseon 8-luokkalainen Fanni Heritty.