Kirjastosta lainaksi kausikortteja

Hämeenlinnan kaupunginkirjastosta voi nyt lainata viikoksi kausikortteja, joilla pääsee maksutta

Hämeenlinnan teatterin kausikortilla pääsee katsomaan teatterin omia esityksiä ensi-iltoja lukuun ottamatta. Lainattava kausikortti oikeuttaa yhteen pääsylippuun, joka lunastetaan teatterikorttia esittämällä teatterin lipunmyynnissä (Keinusaarentie 5). Teatterin kausikortin voi lainata vain Hämeenlinnan pääkirjaston asiakaspalvelusta, jonne se myös palautetaan.

Pääkirjastosta voi myös lainata kausikortin Steelersin miesten salibandyliigan runkosarjan kotiotteluihin kaudella 2019-2020. 

Lisäksi kirjastoista saa lainaksi kausikortteja, jotka oikeuttavat maksuttomaan sisäänpääsyyn Hämeenlinnan kaupunginmuseon kohteisiin.

Kaupunginmuseon kohteista Skogster on ilmainen, mutta kirjastosta lainattava kortti oikeuttaa vapaan pääsyn myös Palanderin taloon ja Sibeliuksen syntymäkotiin. Kaupunginmuseon kausikortteja saa lainaksi sekä pääkirjastosta että lähikirjastoista.

Viikon laina-aika, ei voi varata

Kausikortit lainataan ja palautetaan aina kirjaston asiakaspalvelussa. Niitä ei siis voi palauttaa automaateilla. Kaikilla kausikorteilla on viikon laina-aika, mutta toiveena on, että asiakas palauttaa kortin heti, kun ei enää tarvitse sitä, jotta mahdollisimman moni pääsee hyötymään kausikorteista.

Kausikortteja ei voi varata eikä uusia. Kausikorttien saatavuustiedon voi tarkistaa Vanamo verkkokirjastosta (asiasana ”kausikortti”) tai kirjaston asiakaspalvelusta. Asiakkaalla voi olla lainassa yksi kausikortti kerrallaan.