Kouluterveydenhuolto, neuvolat ja nuorten terveysneuvontapiste toimivat edelleen

Kouluterveydenhuolto

Koulujen ollessa suljettuna osa kouluterveydenhuollon henkilökunnasta on siirretty toisiin tehtäviin. Wilman kautta on lähetetty kaikille huoltajille sijaistavan kouluterveydenhoitajan yhteystiedot. Kouluterveydenhuollossa pystytään pandemiatilanteesta huolimatta tarjoamaan yksilöllistä tukea ja apua. Ottakaa yhteyttä tarvittaessa!

Neuvolapalvelut

Pandemian johdosta neuvolatarkastuksia on supistettu.

Tule neuvolaan vain terveenä!

  • Neuvoloissa jatketaan tarkastuksia raskaana oleville ja 1-vuotiaaksi saakka, muissa ikäryhmissä toistaiseksi vain tarpeen mukaan.
  • Vastasyntyneet tarkastetaan kotikäyntien sijaan neuvolassa.
  • Rokotuskäynnit hoidetaan, osa kouluilla.

Äitiys- ja lastenneuvolassa pystytään pandemiatilanteesta huolimatta tarjoamaan yksilöllistä tukea ja apua tarvittaessa.

Opiskeluterveydenhuolto ja Nuorten terveysneuvontapiste

Pandemian johdosta opiskeluterveydenhuollon toimintaa on supistettu. Kiireelliset ja välttämättömät käynnit jatkuvat 6.4.2020 asti, jonka jälkeen Nuorten terveysneuvontapiste palvelee kaikkia nuoria tarvittaessa.

Nuorten terveysneuvontapiste palvelee puhelimitse ma-pe klo 8-15. Tavoitat terveydenhoitajat numeroista p.050 546 1389 ja p. 050 466 0324. Heidän kauttaan lääkäri- ja psykologipalveluita on saatavilla myös pandemian aikana.