Kutsumme työnantajat työllistämään hämeenlinnalaisia nuoria

Haluatko olla mukana auttamassa nuorten työllistymisessä? Työllistämällä nuoren voit saada näkyvyyttä omalle yrityksellesi ja antaa nuorelle kokemusta työelämästä. Työelämäkokemuksen kautta luodaan vetovoimaa alan töihin sekä tehdään yhdessä Hämeenlinnasta nuorille hyvä työpaikka tulevaisuudessa!

Hämeenlinnan kaupunki jakaa noin 500 kesätyöseteliä hämeenlinnalaisille 15-24 -vuotiaille nuorille. Palkkaa nuori kesätyösetelillä ja saat:

  • 200 euron tuen, kun työsuhde kestää vähintään 2 viikkoa, kuitenkin alle 4 viikkoa ja palkka on vähintään 400€
  • 400 euron tuen, kun työsuhde kestää vähintään 4 viikkoa ja palkka on vähintään 800€

Nostetaan yhdessä Hämeenlinnan imagoa ja työnantajina tullaan tutuiksi nuorille ja muillekin työtä hakeville asukkaille.

Kesätyöpaikat nettiin näkyville

Hämeenlinnan kaupungin nettisivuille on rakentunut uusi malli kesätyöllistämiseen, joten toivomme jokaisen nuoria palkkaavan työnantajan ilmoittavan avoimista kesätyöpaikoista Hämeenlinnan kaupungin nettisivulle.

Kesätyöpaikkoja varten on lomake, jolla avoimet paikat ilmoitetaan. Pyydämmekin siis, että mietitte jo nyt ensi kesän kesätyöpaikkoja. Tavoitteenamme on saada mahdollisimman paljon kesätyöpaikkoja myös kansainvälisille asukkaille, joten ilmoitathan lomakkeella kielivaihtoehdot. Voit ilmoittaa avoimesta kesätyöpaikasta lomakkeen kautta Ilmoita kesätyöpaikasta – Hämeenlinna.

Aikataulu

Kesätyöpaikat julkaistaan kaupungin nettisivuilla ikäjakauman mukaan, alle 18-vuotiaille ja yli 18-vuotiaille. Kesätyöpaikat julkaistaan kaupungin nettisivuilla ja Tekijä2024 -tapahtumassa viimeistään 1.2.2024.

Lisätietoja antaa:

työllisyyskoordinaattori Sara Rantanen, 050 509 0677, sara.rantanen@hameenlinna.fi

palvelusihteeri Eva-Maria Mäenpää, 040 660 2934, eva-maria.maenpaa@hameenlinna.fi