Lasten lauantai Kohtalona luovuus – ITE ja kumppanit -näyttelyssä Hämeenlinnan taidemuseolla

Taidemuseon Lasten lauantaita 21.11. vietetään Lapsen oikeuksien viikolla 16.-22.11.2020.

Toivotamme lapsiperheet tervetulleiksi seikkailemaan Kohtalona luovuus – ITE ja kumppanit -näyttelyyn. Näyttelyssä voi Inspiroitua ITE-taiteilijoista, eläytyä visionääriksi tai tutkia seikkaperäistä karttaa.

Kohtalona luovuus – ITE ja kumppanit -näyttely johdattaa lapset ITE-taiteen pariin

ITE-taiteilijat ovat itseoppineita taiteilijoita, joille taiteen tekeminen on elämäntapa. Luovuus, ennakkoluulottomuus, leikkisyys, kekseliäisyys ja kädentaidot kuuluvat ITE-taiteen ytimeen. Näyttelyssä juhlitaan 20-vuotiasta ITE-taidetta yhdessä outsider- ja nykytaiteen parista saapuvien ystävien kanssa.

Hämeenlinnan taidemuseon Lasten lauantait ovat koko perheen tapahtumia, joissa kurkistellaan taidemuseon ajankohtaisiin näyttelyihin ja touhuillaan taidetehtävien parissa. Tapahtumaan osallistuminen ei vaadi ennakko-ilmoittautumista ja siihen on koko perheelle vapaa pääsy.

Hämeenlinnan taidemuseo
Viipurintie 2, 13200 Hämeenlinna
03 621 2669
www.hameenlinnantaidemuseo.fi
Avoinna: ti-to klo 11–18, pe-su klo 11–17

Artikkelikuva: Tapani Kokko, Kattaus kahdelle, 2016-2019, Sara Hildénin säätiö / Sara Hildénin taidemuseo, Tyttö ja karhu (osana Kattaus kahdelle -installaatiota), 2020, maalatut puuveistokset, sekatekniikka. Kuva: Hanne Peippo