Mistä nyt tuulee? -näyttely avataan Galleria ARXissa 3.8.2020

Mistä nyt tuulee? on näyttely sääilmiöistä. Moniaistisessa näyttelyssä seikkaillaan auringon paisteessa, sateen ropinassa ja tuulen tuiverruksessa. Näyttelyssä pääsee leikkimään myös sateenkaaren ihmeellisessä hehkussa. Toiminnallinen näyttely herättää pohtimaan säätilojen vaihteluja ja ilmastonmuutoksen vaikutuksia.

Näyttelyn ovat suunnitelleet ja toteuttaneet ARXin taidekasvattajat Sarina Pulkka ja Laura Kauppinen sekä taiteilija Maarja Pihl-Bagdonas. Teknisestä toteutuksesta on vastannut ARXin tekninen tuottaja Juuso Suuronen yhdessä työryhmän kanssa.

Galleria ARX on näyttely- ja työpajatila ARX-talon alakerrassa. Gallerian kohderyhmänä ovat ensisijaisesti lapset ja lapsiperheet, mutta näyttelyt soveltuvat kaikenikäisille. Näyttelyihin liittyy aina toiminnallisia työpajapisteitä. Näyttelyyn tutustuminen ja työpajapisteillä työskentely on maksutonta.

Mistä nyt tuulee? – näyttely sääilmiöistä. Kuva: Laura Kauppinen, ARX

Näyttelyn ensimmäisellä viikolla (3.8.-7.8.) Galleriassa pyörii ARXin kesätoiminnan työpaja. Työpajassa tutustutaan näyttelyyn ja tehdään tuuleentarttujia. Työpaja pidetään maanantaista perjantaihin kello 11-13 ja siihen osallistuminen on maksutonta.

Mistä nyt tuulee? -näyttely on esillä Galleria ARXissa 16.10. saakka.

Galleria ARX, Viipurintie 4, 13200 Hämeenlinna

Avoinna: ma-pe 12-15, la 10-14 (poikkeukset mahdollisia).

Lisätiedot:

Taidekasvattaja-tuottaja Laura Kauppinen, laura.kauppinen@hameenlinna.fi, 040 8696344 ja taidekasvattaja Sarina Pulkka, sarina.pulkka@hameenlinna.fi, 040 8696412 (lomalla 30.7.saakka)

Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX

Viipurintie 4, 13200 Hämeenlinna
www.hameenlinna.fi/arx

www.facebook.com/ARXHameenlinna

www.instagram.com/arxgrammi