Myllymäen ja Kirkonkulman kouluista asetettu oppilaita kotikaranteeniin

Myllymäen ja Kirkonkulman kouluista on asetettu oppilaita kotikaranteeniin. Karanteeniin on asetettu Myllymäen koulusta yksi oppilas ja Kirkonkulman koulusta kaksi oppilasta. Kouluissa ei ole todettu koronatartuntoja.

Varhaiskasvatuksessa Liivuoren päiväkodista on asetettu yksi lapsi kotikaranteeniin. Päiväkodissa ei ole todettu koronatartuntoja.

Karanteenipäätökset on tehty terveysviranomaisen toimesta ja päätöksistä on oltu yhteydessä suoraan perheisiin. Karanteenipäätökset eivät aiheuta koulun tai päiväkodin muille oppilaille, lapsille tai perheille mitään välittömiä tutkimustarpeita tai toimenpiteitä. Koronavirukseen liittyvissä oire-epäilyissä tee oirearvio sähköisesti Omaolo.fi

Kouluissa ja päiväkodeissa varotoimenpiteenä tiloja järjestetään mahdollisuuksien mukaan tavallista väljemmin ja tarpeettomia fyysisiä lähikontakteja vältetään. Opetus ja varhaiskasvatus järjestetään mahdollisuuksien mukaan niin, että ryhmiä ei sekoiteta tai yhdistetä.

Tartuntojen estämisen takia on tärkeää, että kaikki huolehtivat käsihygieniasta ja turvaväleistä, kouluun ja päiväkotiin ei tulla oireisena ja oireiset hakeutuvat koronatestiin matalalla kynnyksellä. Annettuja ohjeita on noudatettava myös muiden turvallisuuden takaamiseksi.

Lisätiedot:

  • Myllymäen koulun rehtori Outi Kärki, outi.karki@hmledu.fi, p. 040 587 4265
  • Kirkonkulman koulun vs. rehtori Satu Stoltzenberg, satu.stoltzenberg@hmledu.fi, p. 050 591 7078
  • Liivuoren päiväkodin johtaja Eija Vikman, eija.vikman@hmledu.fi, p. 040 869 6234
  • Opetustoimenjohtaja Mika Mäkelä, mika.makela@hameenlinna.fi, p. 040 530 0791
  • Varhaiskasvatusjohtaja Elina Oja, elina.oja@hameenlinna.fi, p. 050 305 0979