Nuorisopassin käyttäjäkunta laajenee

Nuorisopassin käyttöä laajennetaan Hämeenlinnassa tammikuusta lähtien kaikille perusopetuksen 5.-9. luokkalaisille sekä sitä vanhemmille nuorille ja nuorille aikuisille aina 29-vuotiaisiin saakka.

5.-9.-luokkalaisten käytössä on Nuorisopassi-sovellus ja sitä vanhemmille vastaavana sovelluksena on Fredo app. Molemmat sovellukset ovat samaa Nuorisopassi-tuoteperhettä. Sovellukset ovat käytettävissä 15.1.2024 lähtien. Syksyllä 7-luokkalaisten pilottivaiheessa mukana olleiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen.

Nuorisopassi ja Fredo app ovat mobiilisovelluksia, jonka kautta alueen nuoria kannustetaan viettämään aktiivista vapaa-aikaa. Sovellusten avulla nuorille tuodaan heille mieleisellä tavalla tietoa alueen vapaa-ajan mahdollisuuksista, tarjotaan harrastuskokeiluja sekä tuetaan vapaa-ajan aktiivisuutta. Tarjotut edut voivat olla veloituksettomia tai alennuksia. Nuorisopassin ja Fredo app:n kautta voidaan viestiä ilmoituksilla ja viestintäominaisuudella esimerkiksi alueen tapahtumista, harrastuksista ja muusta vapaa-aikaan liittyvästä.

Sovellukset ovat maksuttomia ja ne voi ladata sovelluskaupoista (AppStore ja Google Play). Sovellusta voi käyttää suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Lue lisää ja ilmoittaudu Nuorisopassin käyttäjäksi: www.hameenlinna.fi/nuorisopassi

Lisätietoja:
Projektiasiantuntija Niina Heikkilä
p. 040 703 8400
niina.heikkila@hameenlinna.fi