Nuorisotyö liikkeellä – kesäpaku pörrää nuorten mestoilla

Nuorisopalvelujen Kesäpakutoiminta on parhaillaan käynnissä! Kesäpakutoiminnan tavoitteena on toteuttaa liikkuvaa nuorisotyötä sekä Hämeenlinnan kantakaupungissa että pitäjissä kesän aikana heinäkuun loppuun saakka. Kesäpaku ja nuorisotyöntekijät saapuvat sinne, missä nuoret ovat, kuten ulkonuokkareille, uimarannoille tai nuorten omille kokoontumispaikoille. Nuoret voivat myös itse ottaa yhteyttä kesäpakuun, joko kesäpakun Instagramissa (@hmlkesapaku), WhatsAppissa viestitellen tai perinteisesti soittaen klo 16.00 jälkeen, puh. 050 309 9466.

Kesäpakusta löytyy monenlaista pelivälinettä ja aktiviteettimahdollisuutta, jotka ovat vapaasti käytettävissä kesäpakun ollessa paikalla. Välineistöä hankitaan myös nuorten esittämien toiveiden mukaan. Kesäpaku tuo mukanaan myös teemallista toimintaa esimerkiksi musiikin tai taiteilun parissa. Nuorisotyöntekijät tarjoavat juttuseuraa ja vastailevat mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Kesäpakun uusimmat kuulumiset kannattaa seurata kesäpakun omilta Instagramsivuilta @hmlkesapaku!

Nuoret ovat oppineet jo tunnistamaan kesäpakun ja nuorisotyöntekijöiden pinkit avainnauhat katukuvasta. Kesäpaku toivotetaankin paikalle usein iloisten moikkausten saattelemana.

Lisätiedustelut:
Nuorisotyön päällikkö Mervi Hiltunen
puh. 040 500 5887