Open City Challenge -hankkeet ja ideat selvillä

HML Open City Challenge –haastekampanjaan tuli 60 hakemusta. Raati valitsi hakemusten joukosta 5 ideaa, joita lähdetään rahoittamaan 2500 eurolla per idea.

Geego Kids -sovellus:
Uusi tapa haastaa hämeenlinnalaiset perheet yhdessä aktivoitumaan. Valjastetaan  ulkoilualueet sekä puistot jälleen arkisen liikunnan iloihin Geego haastesovelluksen avulla. Perheliikuntakonseptin tärkein sanoma on saada perheet ottamaan kopin omasta aktiivisuudestaan, yhdessä. Geego – satojen haasteiden appi, on tarkoitettu koko perheelle, vauvasta vaariin. Lisätietoja: https://www.geegokids.com/appi/

Cityeräopas:
Monilla kaupunkilaisilla tai Hämeenlinnaan tulevilla matkailijoilla ei ole osaamista tai varusteita esimerkiksi nuotioretken toteuttamiseen. Tässä kohtaa apuun astuu Cityeräopas! Cityeräopas on partiolainen, jolla on hallussa erätaidot kuten nuotion sytyttäminen ja kiehisten vuoleminen. Cityeräopas luo puitteet onnistuneeseen kaupunkiretkeen rantareitin varrella. Tavoitteena on saada aikaan konsepti, jota voi jatkossakin toteuttaa järjestön varainkeruu mallina. Päävastuullisena toteuttajana haastekampanjan aikana toimii Lippukunta Jaarlin Pojat.

HML Street O:
Hämeenlinna Street O:n ideana on tuoda suunnistus Hämeenlinnan keskustaan, saada lajille uusia harrastajia, tarjota nykyisille harrastajille uusi mahdollisuus suunnistukseen kesän kuntorastikauden ulkopuolelle sekä elävöittää kaupungin keskustaa. Tapahtumasarjan suunnittelussa on ollut mukana kuusi paikallista urheiluseuraa (Musta Neliö, Tawastia Trail Club, Hauhon Sisu, Hämeenlinnan Tarmo, Hämeenlinnan Suunnistajat ja Kalvolan Keihäs). Pilotti toteutetaan marras-joulukuussa 2019 kuuden eri tapahtuman avulla, joissa kaikissa lähtöpaikkana on kauppakeskus Goodman. Konsepti ja tapahtumapäivät: https://www.facebook.com/HameelinnaStreetO/

Hämeenlinnan kaupunkisuunnistuksen kartta Myllymäen alueelta

(Virtuaalinen) kierrätystavaratalo:
Lisätään Hämeenlinnassa kestävää kehitystä ja kiertotaloutta edistävää toimintaa. Tuodaan sen mahdollisuudet näkyville ja kootaan yhteen kiinnostuneet ihmiset sekä yhteisöt. Toteuttajana idean ympärille rakentuva tiimi. 

E-urheilu -yhteisön rakentaminen Hämeenlinnaan (kahden idean yhdistelmä):
Tähän kokeiluun yhdistetään hakijoista kaksi opiskelijatiimiä. Toteutettavaa yhteistä kokeilua muotoillaan parhaillaan. 

Lisätiedot:
Matleena Laaksonen, Crazy Town Oy
Puh. 044 373 1932
matleena.laaksonen@crazytown.fi