Osallistu hyvinvointikyselyyn 2020 ja anna meille arvokasta tietoa hyvinvointikokemuksestasi

Kaupunginvaltuusto linjasi 2018 valtuustokautensa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen painopisteet ja tavoitteet, joiden toteutumista nyt haluamme selvittää. Hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyö sisältyy Hämeenlinnan kaupungin strategiseen päämäärään Hyvinvointia edistävä kaupunki, jossa on aktiiviset kansalaiset.

Kysely on ensimmäinen laatuaan, mutta se on tarkoitus toistaa vuosittain keskittyen tulevina vuosina eri teemoihin. Kysymykset on laadittu osittain mukaillen Kansallista terveys-, hyvinvointi- ja palvelututkimus FinSotea.

Kyselyssä kootaan tietoa kaupungin eri alueilta väestöryhmittäin. Tuloksia käytetään hyväksi hyvinvointikertomuksen 2018-2021 laadintaan ja palvelutarpeiden tunnistamiseen. Tiivistelmä tuloksista tulee myös esille Hämeenlinnan kaupungin verkkosivuille. Olennainen osa kertomusta on kuntalaisten näkemykset ja kokemukset hyvinvoinnistaan.

Vastaa kyselyyn verkossa tai paperilla

Kysely oli avoinna 27.11.-13.12.2020.

Voit vastata myös täyttämällä paperisen kyselylomakkeen, joita on saatavilla

  • palvelupiste Kastellissa, Wetterhoffinkatu 2, Hämeenlinna
  • terveysasemilla (mm. Pääterveysaseman tuki- ja ohjauspisteellä)
  • Parkki Business Parkissa, mm. Työllisyyspalveluiden NON stop-piste, Raatihuoneenkatu 21-23, Hämeenlinna
  • Vapaaehtoiskeskus Pysäkki, Kirjastokatu 1
  • sekä Hämeen Setlementin eri toimipisteillä Hämeenlinnassa. Vastauslomakkeita varten on valmiiksi maksettuja palautuskuoria tai voit jättää lomakkeen suoraan toimipisteen työntekijälle.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Huomaathan, että osa kysymyksistä on kohdennettu vain tietylle ikäryhmälle.

Kaikkien vastaajien ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan lippuja HPK:n peleihin, teatteriin ja uimahallille. Kyselylomake ja yhteystiedot käsitellään erikseen. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Lisätietoja hyvinvointikyselystä

  • erityissuunnittelija Ismo Hannula p. 050 3094816, ismo.hannula@hameenlinna.fi
  • erityissuunnittelija Tarja Mikkola p. 040 7061828, tarja.mikkola@hameenlinna.fi