Päiväkotien supistettu toiminta joululoman aikana

Päiväkodit toimivat (koulujen) joululoma-aikana 21.12.2020 – 6.1.2021 supistetusti. Maksutonta esiopetusta ei tänä aikana järjestetä. Koulujen yhteydessä toimivat esiopetusryhmät ovat suljettuja ja varhaiskasvatus järjestetään lähipäiväkodissa sitä tarvitseville lapsille.
Seuraavat yksiköt ovat avoinna:

 • Liivuoren päiväkoti: Liivuoren ja Hirsimäen päiväkotien lapset
 • Ahveniston päiväkoti: Ahveniston ja Vuorentaan päiväkotien lapset
 • Ojoisten päiväkoti: Ojoisten, Kankaantaan, Kaivokadun, Kaurialan ja Hattelmalan päiväkotien lapset
 • Kutalan päiväkoti: Kutalan, Katuman, Solvikin päiväkotien sekä Tuomelan esiopetuksen lapset
 • Idänpään päiväkoti: Idänpään, Siirin ja Sairion päiväkotien ja Ruununmyllyn esiopetuksen lapset
 • Lammin päiväkoti: Lammin ja Tuuloksen* päiväkotien lapset
 • Eteläisten päiväkoti: Alvettulan, Hauhon ja Tuuloksen* päiväkotien lapset
 • Iittalan päiväkoti
 • Rengon päiväkoti on auki 21.-23.12. Rengon päiväkodin lapset ovat Kutalan päiväkodissa 28.-31.12, tämän jälkeen jälleen Rengossa 3.1.2021 alkaen.
  (*Tuuloksen päiväkodin osalta huoltajat voivat edellisvuosien tapaan valita, käyttävätkö Lammin vai Eteläisten päiväkotia)

Perhepäivähoitajan ollessa lomalla siirtyvät lapset määriteltyyn varahoitoryhmään. Mikäli varahoitoyksikkö on kiinni, siirtyvät lapset yllä mainittuun päiväkotiin.

Toiminnassa noudatetaan voimassaolevia Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeistuksia koronan ennaltaehkäisyn osalta. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että lapsiryhmät toimivat mahdollisuuksien mukaan erillään toisistaan, lapsiryhmän sisällä jakaudutaan toimimaan pienemmissä ryhmissä, tiloissa ei liiku lasten ja henkilöstön lisäksi muita ihmisiä ja lapsia opastetaan huolelliseen käsihygieniaan. Muihin toiminnassa noudatettaviin periaatteisiin voi tutustua THL:n sivuilla.

Toivomme, että hoitopaikka varataan vain niille lapsille, jotka sitä tarvitsevat vanhempien työn tai opiskelun vuoksi. Ilmoitattehan hoitoaikavaraukset ja poissaolot Daisyyn 7.12.2020 klo 6.00 mennessä. Varauksia voi täydentää normaalien määräaikojen puitteissa, mikäli joulun ajan työvuorot eivät ole vielä selvillä.

Lisätietoa saat lapsesi päiväkodin henkilöstöstä ja taloudesta vastaavalta päiväkodin johtajalta.