Liikuntapäällikkö Päivi Joenmäki lähtee eläkkeelle

Hämeenlinnan kaupungin pitkäaikainen työntekijä Päivi Joenmäki on viimeisiä päiviä töissään. ”Jään juhannuksena lomille ja sitten syksyllä eläkkeelle,” toteaa Päivi iloisena. Viimeiset työpäivät ovat kuluneet asioita järjestellen ja keskeneräisiä tehtäviä eteenpäin siirtäen.

Päivi tuli kaupungille vuonna 1985 ja on toiminut vuosikymmenien aikana erilaisissa liikuntaan liittyvissä tehtävissä, joista viimeiset kuusi vuotta Hämeenlinnan kaupungin liikuntapäällikkönä. Sivistys- ja hyvinvointilautakunnan sihteerinä hän on toiminut vuodesta 2017. Se tehtävä siirtyy syksystä uudelle kaupungin lakimiehelle Teppo Koskiselle.

”Kaupunki on ollut hyvä työnantaja ja mahdollistanut vuosien aikana monet kokeilut ja liikunnan kehittämistoimet. Lämpöiset kiitokset kaikille hyvästä yhteistyöstä sekä kaupunkiorganisaation sisällä että koko kaupungissa. Yhdessä tekemisessä on voimaa. Hämeenlinnassa on hyvät mahdollisuudet liikuntaan, ja toivottavasti mahdollisimman moni hyödyntää niitä ja nauttii liikunnallisesta elämäntavasta,” sanoo Päivi.

Joenmäki Päivi
”Peppi Pitkätossua mukaillen: Jos et ole aikaisemmin kokeillut niin onnistut varmasti!
Positiivisuudella eteenpäin!”, toteaa Päivi Joenmäki.