Palanderin talon huippusuosittua Murhamysteeriä pelataan taas lokakuun kolmena lauantaina 1.-15.10.2022!

”Murhamysteeri museossa: Kohtalon portaat” on mysteeripeli, jossa 2-8 henkiset joukkueet yrittävät ratkaista kuvitteellista murhatapausta 1910-luvun Hämeenlinnassa. Murhamysteeri vie pelaajat rikospaikan tapahtumien ytimeen: Tavastkallion perheen keittäjätär on raa’asti murhattu, mutta onko tekijä isäntäväkeä, palveluskuntaa vaiko kenties ensivierailulla oleva sulhasehdokas?

Pelissä joukkueet etenevät talon huoneesta toiseen selvittäen tapahtumien kulkua. Jokaisessa huoneessa joukkue saa kuulustelemalla vihjeitä yhdeltä pelin hahmoista. Pelin päätteeksi joukkue esittää teoriansa murhaajasta. Riittääkö teoria syytteen nostamiseen?

”Murhamysteeri museossa: Kohtalon portaat” -pelin juonta on viimeksi esitetty 2018–2019, eli jos olet jo silloin ollut selvittämässä Tavastkallioiden keittäjättären murhaa, niin olet saattanut jo ratkaista tämän Murhamysteerin.

”Murhamysteeri museossa: Kohtalon portaat” -pelin on käsikirjoittanut tarinallisiin peleihin ja pakohuoneisiin erikoistunut Mysteeri ja käytännön järjestelyistä vastaa Hämeenlinnan kaupunginmuseo.

Aiemmista vuosista poiketen Palanderin talo on suljettu Murhamysteerin esityspäivinä muilta kuin pelaajilta. Peliä pelataan kolmena lokakuun lauantaina 1.10., 8.10. ja 15.10.2022 Palanderin talossa, Linnankatu 16, Hämeenlinna. Peli sopii yli 16-vuotiaille, yli 12-vuotiaat voivat kuitenkin osallistua peliin yhdessä aikuisten kanssa. Pelin kesto on 1 h 10 min ja hinta on 18 €/hlö. Varaa oma peliaikasi etukäteen. Ilmoittautumislinkki löytyy myös Hämeenlinnan kaupunginmuseon nettisivuilta hmlmuseo.fi.

Tervetuloa!

Murhamysteeri museossa: Kohtalon portaat
1.10., 8.10. ja 15.10.2022
Palanderin talo, Linnankatu 16, Hämeenlinna