Palanderin talon Murhamysteerit saavat odotetun jatko-osan

Palanderin talon Murhamaysteeri 4: ”Täysihoitola Lintukoto” vie sinut 1870-luvun Hämeenlinnaan, jossa kauppa kukoistaa ja junaradan myötä matkalaisia riittää. Uutta Murhamysteeriä pelataan tammi- ja helmikuussa 2024. Lahjakortit peliin myynnissä nyt Museo Skogsterissa ja Palanderin talossa. 

Eräänä täysin tavanomaisena iltana paikallisessa Täysihoitola Lintukodossa, kun ruokailun jälkeen vieraat ovat siirtyneet saliin nauttimaan musiikista, toistensa seurasta ja ehkä juomistakin, eräästä huoneesta kuuluu äkkiä valtava pamaus! Kaupunginlääkäri Pipping löytyy kuolleena ja kaikki vieraat sekä talonväki ovat epäiltyjä. Kaupunginviskaali ryhtyy selvittämään tapausta ja kutsuu sinut mukaansa selvittämään: mitä oikein tapahtui?

Tässä mysteeripelissä 2-8 henkilön joukkueet selvittävät tapahtumien kulkua haastattelemalla paikallaolleita sekä etsivät huoneisiin piilotettuja vihjeitä. Pelin päätteeksi joukkue esittää teoriansa tapahtumien kulusta. Mikä rikos tapahtui ja riittääkö teoria syytteen nostamiseen? 

Takuulla mielenkiintoinen pelihetki

Uusin Murhamysteerimme poikkeaa juoneltaan ja pelityyliltään edellisistä mysteeripeleistämme. Peliin on yhdistetty perinteisiä murhamysteeriemme piirteitä sekä pakopelin ominaisuuksia. Tämä peli on museohenkilökunnan omin voimin kirjoitettu ja toteutettu. Jos olet pitänyt aiemmista murhamysteereistämme, tämä on varmasti mieleesi!

Palanderin talo on suljettu Murhamysteerin esityspäivinä muilta kuin pelaajilta. Peliä pelataan tammikuussa ja helmikuussa yhtenä perjantai-iltana sekä kolmena lauantaina 20.1., 26.1., 27.1. sekä 3.2.2024 Palanderin talossa, Linnankatu 16, Hämeenlinna.

Peli sopii yli 16-vuotiaille.

Peli kestää 1 h 10 min joukkueelta ja hinta on 20 €/hlö.

Oman joukkueen peliaika on varattava etukäteen sähköisesti.

Lisätietoja Hämeenlinnan kaupunginmuseon verkkosivuilta.

Osta mysteeri lahjaksi pukinkonttiin Museo Skogsterista tai Palanderin talosta!

Tervetuloa!