Palveluverkkoselvityksen info keskiviikkona 22.3.2023 klo 17-19 Teams-yhteydellä

Hämeenlinnan kaupunki laatii parhaillaan palveluverkkoselvitystä, jossa arvioidaan varhaiskasvatus-, opetus-, nuoriso- ja kirjastopalveluja alueellisesti suhteessa väestörakenteen muutokseen ja kaupungin talouden tasapainotukseen. Palveluverkkoselvityksen valmistelua johtaa kaupunginjohtaja. Päätökset palveluverkosta tehdään kaupunginvaltuustossa marraskuussa 2023.

Tule mukaan ja osallistu

Selvitystyön ensimmäinen infotilaisuus pidetään keskiviikkona 22.3.2023 klo 17-19 verkossa. Kokousta voi seurata Teams-yhteydellä. Liity mukaan Teamsiin

Palveluverkkovalmistelusta on mahdollisuus antaa palautetta kaupungin palautejärjestelmän kautta. Palautejärjestelmässä näkyy vastaukset esitettyihin kysymyksiin ja palveluverkkosivulle kootaan usein kysytyimpiä kysymyksiä ja vastauksia.

Tilaisuudessa kuullaan kaupunginjohtaja Olli-Poika Parviaisen puheenvuoro sekä sivistys- hyvinvointijohtaja Päivi Raukon, kaupunkirakennejohtaja Tarja Majurin sekä talousjohtaja Jussi Oksan alustukset.

Taustatiedot verkossa

Tiistaina 21.3.2023 avataan myös palveluverkkoselvityksen sivu hameenlinna.fi/palveluverkkoselvitys, jonne on koottu taustamateriaalia muun muassa väestön kehityksestä, kiinteistöjen sijainnista ja kunnosta, kaupungin taloustilanteesta, opetusryhmien vaikutuksesta henkilöstömäärään. Sivulta löytyy myös asiasta tehdyt päätökset ja valtakunnallista taustamateriaalia.

Lisätietoja: