Palveluverkkoselvityksen info tiistaina 8.8.2023 klo 17 Teams-yhteydellä

Hämeenlinnan kaupunki laatii parhaillaan palveluverkkoselvitystä, jossa arvioidaan varhaiskasvatus-, opetus-, nuoriso-, museo ja kirjastopalveluja suhteessa väestönmuutokseen, kaupungin talouden tasapainotukseen, hyvinvointiin ja elinvoimaan. Palveluverkkoselvityksen valmistelua johtaa kaupunginjohtaja.

Päätös palveluverkkoselvityksestä tehdään kaupunginvaltuustossa marraskuussa 2023.

Tule mukaan

Selvitystyöstä pidetään infotilaisuus kaupunginvaltuustolle tiistaina 8.8.2023 klo 17-19. Tilaisuutta on mahdollisuus seurata verkossa. Liity Teams-tapahtumaan tästä.

Tilaisuudessa julkaistaan alustavat palveluverkon muutosesitykset sekä kaupunginmuseota koskeva uudistussuunnitelma.

Keskustelu on vapaasti seurattavissa, kysymykset ja palautteet tulee antaa kaupungin palautejärjestelmän kautta. Palautejärjestelmässä näkyy vastaukset esitettyihin kysymyksiin ja palveluverkkosivulle on koottu usein kysytyimpiä kysymyksiä ja vastauksia.

Taustatiedot verkossa

Palveluverkkoselvityksen sivulta hameenlinna.fi/palveluverkkoselvitys löydät laajasti taustamateriaalia muun muassa väestön kehityksestä, kiinteistöjen sijainnista ja kunnosta, kaupungin taloustilanteesta, opetusryhmien vaikutuksesta henkilöstömäärään. Sivulta löytyy myös asiasta tehdyt päätökset ja valtakunnallista taustamateriaalia. Sivua täydennetään valmistelun edetessä.

Lisätietoja:

Sivistys- ja hyvinvointijohtaja Päivi Raukko, paivi.raukko@hameenlinna.fi
Kaupunkirakennejohtaja Tarja Majuri, tarja.majuri@hameenlinna.fi