Parasta Lapsille ry lahjoittaa Linnanmäki-rannekkeita Nummen yhtenäiskoulun oppilaille

Lastensuojelujärjestö Parasta Lapsille ry on ilolla ilmoittanut lahjoittavansa Hämeenlinnan kaupungille 100 kappaletta Linnanmäki-rannekkeita. Lahjoitus toteutetaan Näe Hyvä -hengessä ja sen tarkoituksena on palkita Nummen yhtenäiskoulun oppilaita, jotka ovat osoittaneet poikkeuksellista edistymistä opintosuorituksissaan, näyttäneet hyvää kaveruutta muita kohtaan tai muuten nousseet esiin hyvällä tavalla kuluneen lukuvuoden aikana. Opettajat päättävät yhdessä rannekkeiden saajat.

Näe Hyvä -toiminnan tavoitteena on nähdä, nostaa esiin ja kannustaa positiivisia tekoja, jotka edistävät lasten ja nuorten hyvinvointia. Parasta Lapsille ry haluaa rohkaista nuoria näkemään hyvän itsessään ja yhteisössään, tekemään hyviä tekoja ja toimimaan näin esimerkkinä. Linnanmäki-rannekkeet ovat osa tätä pyrkimystä ja niiden avulla voidaan tarjota iloa ja huvittelua niille, jotka ovat erottuneet positiivisella tavalla lukuvuoden aikana.

Parasta Lapsille ry on pitkään tehnyt arvokasta työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Yhdistyksen päämääränä on tarjota turvallinen ja kannustava ympäristö kaikille lapsille ja nuorille, jotta heillä olisi mahdollisuus menestyä ja kehittyä elämässään. Tämä lahjoitus on yksi tapa tukea ja kannustaa nuoria Hämeenlinnassa, jotka ovat osoittaneet erityistä ansioitumista koulunkäynnissä ja sosiaalisissa suhteissaan.

Hämeenlinnan kaupunki on kiitollinen järjestölle tästä anteliaasta lahjoituksesta. Nummen yhtenäiskoulun oppilaanohjaaja Henna Mäenpää on innoissaan lahjoituksesta ja korostaa sen merkitystä oppilaille: ”Olemme erittäin iloisia tästä arvokkaasta lahjoituksesta. Linnanmäki-rannekkeet tarjoavat saajilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia huvipuiston iloista ja kokemuksista. Tämä on ansaittu palkinto niille oppilaillemme, jotka ovat kasvaneet ja omana itsenään ansainneet hyvän huomaamisen. Kiitämme Parasta Lapsille ry:tä tästä tärkeästä tuesta.”

Lahjoitukset jaetaan Nummen yhtenäiskoulun kevätjuhlan yhteydessä 3. kesäkuuta.

Parasta Lapsille ry ja Hämeenlinnan kaupunki rohkaisevat kaikkia tukemaan nuoria ja kannustamaan hyviä tekoja yhteisössä. Tällaiset palkinnot inspiroivat nuoria tekemään vieläkin enemmän hyvää ja vaikuttavat myönteisesti koko yhteisöön hyvän näkemisen kautta.

Lisätiedot

Parasta Lapsille ry
Sari Nikula, toiminnanjohtaja
p. 050 469 0419, sähköposti: sari.nikula@parastalapsille.fi

Hämeenlinnan kaupunki
Kati Hirvonen, Nummen yhtenäiskoulun rehtori
p. 050 336 6788, sähköposti: kati.hirvonen@hmledu.fi