Seminaarin koululla koronatartunta

Seminaarin koulun oppilaalla on todettu koronatartunta. Altistuneet oppilaat ja henkilökunta on asetettu kotikaranteeniin 4.12.2020 alkaen. Yhteensä karanteeniin on asetettu 10 oppilasta ja kaksi henkilökuntaan kuuluvaa.

Karanteenipäätös on tehty terveysviranomaisen toimesta ja päätöksestä ollaan yhteydessä suoraan kyseisiin henkilöihin. Karanteenipäätös ei aiheuta koulun muille oppilaille tai perheille mitään välittömiä tutkimustarpeita tai toimenpiteitä. Koronavirukseen liittyvissä oire-epäilyissä tee oirearvio sähköisesti osoitteessa Omaolo.fi.

Koulussa varotoimenpiteenä opetustiloja järjestetään tavallista väljemmin ja tarpeettomia fyysisiä lähikontakteja vältetään. Opetus järjestetään mahdollisuuksien mukaan niin, että ryhmiä ei sekoiteta tai yhdistetä. Tartuntojen estämisen takia on tärkeää, että kaikki huolehtivat käsihygieniasta ja turvaväleistä, kouluun ei tulla oireisena ja oireiset hakeutuvat koronatestiin matalalla kynnyksellä. Annettuja ohjeita on noudatettava myös muiden turvallisuuden takaamiseksi.

Karanteenissa olevien etäopetuksen järjestämisestä tiedotetaan asianomaisia erikseen.

Lisätiedot:

Seminaarin koulun rehtori Pasi Rangell, pasi.rangell@hmledu.fi, p. 050 581 8844
Opetustoimenjohtaja Mika Mäkelä, mika.makela@hameenlinna.fi, p. 040 530 0791