Skidipeli Galleria ARXissa

Skidipelin matkassa pääsee kaikkien aikojen Hämeenlinna-kierrokselle
– Elävää lautapeliä pelataan Galleria ARXissa 2.8.-31.10.

Skidipeli on pelattava näyttely.
Skidipeliä pelaamalla voit tutustua Hämeenlinnan historiallisiin kohteisiin. Kuva: Liina Harhala / ARX

Galleria ARXin syksyn ensimmäinen näyttely ei ole oikeastaan näyttely ollenkaan, vaan jättimäinen elämyksellinen kaupunkipeli. Skidipelin pelaaja voi unohtua hörppäämään torikahveja, pulahtaa uimaan Hämeensaaressa tai hurrata jääkiekkokatsomossa Rinkelinmäellä.

Skidipelissä yhdistyy leikki, historia ja design hauskalla tavalla. Peli on koko perheen yhteinen installaatiomainen seikkailu. Pelin ensimmäinen versio oli esillä Habitaressa 2019 Helsinki-teemaisena.

Skidipeli Hämeenlinnan on suunnitellut helsinkiläinen Skidit-kollektiivi yhteistyössä Kulttuurikeskus ARXin ja Hämeenlinnan kaupunginmuseon kanssa. Kuvitukset ovat Sanna Manderin käsialaa. Näyttely on avoinna päivisin koulu- ja päiväkotiryhmiä varten, lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät ARXin nettisivuilta. Muina aukioloaikoina näyttely on avoinna kaikkia kaupunkilaisia varten.

Kuva: Liina Harhala / ARX

Skidipeli Hämeenlinna on esillä Galleria ARXissa 2.8.-31.10. Näyttely on avoinna ti-to 15-19 ja la-su 10-14. Vapaa pääsy. Galleria ARX löytyy Verkatehtaan alueelta, osoitteesta Viipurintie 4.

Lisätiedot:
Sarina Pulkka, taidekasvattaja
040 8696 412
sarina.pulkka@hameenlinna.fi