Talviuintipaikkojen pukukopit avautuvat uimareiden käyttöön

Aulangon talviuintipaikan pukukoppi on avattu käyttöön tiistaina 22.9., myös Iittalan pukukoppi on avoinna uimareille. Hauhon pukukoppi tuodaan Hauhon venerantaan viimeistään viikolla 40. Ja Ahveniston saunalla sijaitseva pukukoppi on jo käytössä. Talviuintipaikoille voit lunastaa avaimen kantakaupungissa palvelupiste Kastellista, Iittalassa Kalvolan kirjasto-palvelupisteestä ja Hauholla Hauhon kirjastosta. Avaimen kertakorvaus on 30,5 €. Hauholla avain on maksuton.

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi kaikilla talviuintipaikoilla tulee noudattaa erityistä huolellisuutta:

  • Älä mene kipeänä uimaan!
  • Käytä käsidesiä
  • Vain kaksi henkilöä kerrallaan pukeutumistilaan.
  • Pidä ainakin metrin turvaväli muihin uimareihin.
  • Huolehdithan että pukeutumistila jää siistiksi. Älä jätä tilaan roskia.

Ahveniston saunan laituri uusitaan viikolla 40

Ahveniston saunan laituri ja siihen liittyvät kulkutasot ja rakenteet uusitaan viikolla 40.

Laiturin uusiminen alkaa vanhojen rakenteiden purkamisella maanantaina 28.9.2020. Remontin ollessa käynnissä pääsee uimaan rannan kautta työmaan ohi, mutta liikuntarajoitteisille kulku voi olla haasteellinen. Remontin aikana suositellaankin käytettäväksi muita uimarantoja ja –paikkoja.

Ahveniston pukeutumistilan avain käy myös Aulangon ulkoilumajan pukeutumistilaan. Remontin arvioitu kesto on ainakin viikko 40.

Lisätietoa laiturin uusimisesta:
ulkoliikuntamestari Tomi Nurmi p. 050 471 4284

Palautetta talviuintipaikkojen kunnossapidosta voit antaa puhelimitse kaupunkirakenteen asiakaspalveluun arkisin klo 9 – 15 p. 03 621 2310 tai sähköisen palautejärjestelmän kautta osoitteessa www.hameenlinna.fi/palaute