Tavoittaako tieto ikäihmiset – erätaukokeskustelu kirjastolla 15.3.2023

Hämeenlinnan pääkirjastolla toteutetaan 15.3. klo 16.30-18.00 Erätaukokeskustelu teemalla ”Tavoittaako tieto ikäihmiset”. Keskustelun ohjaa suunnittelija Heli Pirkkalainen Hämeenlinnan kaupungilta yhdessä ikäihmisten vaikuttajaraadin puheenjohtaja Pentti Revon kanssa, joka alustaa keskustelun aiheesta. Yleisöllä on tilaisuuteen vapaa pääsy.

Keskustelijoina ovat OmaHämeen osallisuus- ja yhdyspintapäällikkö Jaana Hymmi, johtava informaatikko Seija Shemeikka Hämeenlinnan kirjastosta ja Hämeenlinnan kaupungin viestintäpäällikkö Mia Hällström. Hämeenlinnan kaupungin vanhusneuvostosta keskusteluun osallistuvat Riitta Hakamäki, Risto Autio ja Antti Leinikka ja nuorisoa keskustelussa edustaa korkeakouluharjoittelija Laura Jäätteenmäki.

Hämeenlinnan kaupunki edistää arvostavaa keskustelukulttuuria viisivuotisen Hyvin sanottu – hankkeen avulla. Tavoitetta edistetään kouluttamalla keskustelujen ohjaajia ja järjestämällä julkisia ja luottamuksellisia Erätauko-keskusteluja sekä yhdessä YLE:n ja Erätaukosäätiön kanssa valtakunnallinen Hyvin sanottu -keskustelufestivaali Hämeenlinnassa 29.9.-30.9.2023.

Lisätietoa Hyvin sanottu -hankkeesta: Hyvin sanottu -hanke – Hämeenlinna