Terveys- ja sosiaalipalvelujen kesäaukioloajat ovat Oma Hämeen verkkosivuilla

Terveys- ja sosiaalipalvelujen kesäaukioloajat löydät Oma Hämeen verkkosivuilta. Oma Häme on Kanta-Hämeen hyvinvointialueen verkkosivusto, joka palvelee kaikkia Kanta-Hämeen asukkaita. Hämeenlinnan kaupunki ei enää tuota terveys- ja sosiaalipalveluja 1.1.2023 lähtien.

Oma Hämeessä on myös kesäajan auki terveyschat-palvelu, jossa saat tietoa ja apua ammattilaisilta.

Hämeenlinnan sosiaali- ja terveyspalvelujen verkkosivut poistetaan heinäkuun alussa 2023, joten siirry jo nyt sivustolle www.omahame.fi. Heinäkuussa et enää löydä terveyskeskuksesi, neuvolan tai hammashoitolan tietoja hämeenlinna.fi:stä.

Tästä sivujen poistosta on sovittu Kanta-Hämeen hyvinvointialueen ja kaikkien Kanta-Hämeen kuntien kanssa ja kaikki kunnat tekevät poiston samaan aikaan heinäkuun alussa. Älä hämmästy, kun heinäkuussa hakiessasi tietoja Hämeenlinnan sosiaali- ja terveyspalveluista, Google tuottaa niin sanottua 404-sivua (=sivua ei löydy). Googlen ideksointi kestää aikansa ennen kuin ohjaukset alkavat täysin toimia uudelle hyvinvointialueen Oma Häme-sivustolle.

Puhelinvaihde välittää edelleen hva-puhelut

Hämeenlinnan kaupungin puhelinvaihde välittää hyvinvointialueen puheluja edelleen pitkälle syksyyn saakka ja hyvinvointialueen yhteystiedot ovat toistaiseksi Telian yhteystietokannassa, josta ne päivittyvät verkkosivuillemme joka yö.

Huomioithan, että tietokannasta tulee vanha sähköpostiosoite hyvinvointialueen työntekijöille eli aina, kun lähestyt hyvinvointialuetta, huomioithan, että heidän sähköpostinsa on muotoa etunimi.sukunimi@omahame.fi

Kanta-Hämeen hyvinvointialueen OmaHäme-tunnus
Oma Hämeen tunnus.