Toimintaa ja tukea nuorille ja nuorille aikuisille – myös kesäaikana!

Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalvelujen kesäpaku on liikkeellä heinäkuulle saakka mm. piknikkien (Ahvenistolla perjantaina 30.6. säävarauksella) ja pelien merkeissä sekä Taidemuseolla tiistaina 27.6. ja Renko-viikolla heinäkuussa. Soita tai laita viestiä puhelinnumeroon 050 3099466 ja pyydä kesäpakua kurvaamaan kulmillesi.

Pelitila Bunkkeri on avoinna vielä viikolla 25 maanantaina ja tiistaina 10-13-vuotiaille klo 12-18 ja keskiviikkona ja torstaina 13-17-vuotiaille klo 12-18. Kesätauko juhannuksesta lähtien.

Torilla tavataan-tapahtuma järjestetään keskiviikkona 21.6. klo 13-17 Hämeenlinnan torilla. Luvassa pihapelejä, arvontaa, aivopähkinöitä, limsaa ja paljon muuta kivaa. Tule tapaamaan nuorisotyöntekijöitä ja nauttimaan kesäpäivästä!

Ilmianna kesätyöntekijä -kampanja on käynnissä 19.6. – 14.7. Kampanjalla on tarkoitus ilahduttaa nuoren työpäivää ja välittää nuorelle kannustava viesti pienellä yllätyksellä kesäajan aherruksen keskelle. Nuori voi ilmiantaa itsensä tai kesätyökaverinsa lähettämällä viestin Kesäpakun numeroon.

HÄXin järjestämä Skeittikoulu pyörii Hämeensaaren skeittiparkissa 6.6. – 2.8. keskiviikkoisin klo 13-16. Menossa mukana myös nuorisopalvelut.

Pelipäivä Bunkkerilla järjestetään 13-20 vuotiaille nuorille torstaina 13.7. kello 14-21. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, joka päättyy 11.7. tai kunnes paikat ovat täynnä (max. 20 nuorta mahtuu mukaan). Ilmoittaudu tästä linkistä.

Tapahtuman keskiössä on yhdessä pelaaminen (turnauksia ja joukkuepelejä). Pelipäivässä pelataan tietokonepelien lisäksi konsolipelejä sekä lautapelejä kiinnostuneiden kesken.

Etsivä nuorisotyö ja Ohjaamo Stage palvelevat alle 29-vuotiaita nuoria. Olet tervetullut mukaan avoimeen toimintaan omana itsenäsi ja silloin kun sinulle sopii. Ohjaamosta saat tietoa, neuvontaa ja ohjausta ma-to klo 12-16. Avoimen olemisen illat maanantaisin Ohjaamo Stagella klo 16-20 ja tarjolla on tuttuun tapaan myös Walk in -terapia klo 16.30-19.30.

Etsivän nuorisotyön taidetiistait klo 15-17 Ohjaamon ryhmätilassa seuraavilla teemoilla:

  • 20.6. Demonit ulos
  • 27.6. Kesäpaku taidemuseolla
  • 4.7. Voimavalokuvaus
  • 11.7. Lentoon!

Voit osallistua kaikille kerroille tai silloin kun sinulle sopii. Lisätietoja Emmiltä ja Kukalta.

Ohjaamon Kesähöntsäryhmä tarjoaa rentoa ulkoilua ja palloilua torstaisin klo 14-15. Lähdöt tapahtuvat Ohjaamolta klo 13.30. Rohkeasti mukaan!

Vaikuttajaryhmä Nuorten Ääni kokoontuu Ohjaamo Stagen ryhmätilassa keskiviikkona 21.6.
klo 16 -19. Tässä ryhmässä pääset juttelemaan juuri sinulle tärkeistä asioista. Ohjelmassa on myös yhdessä kokkailua ja pientä purtavaa

Oletko eläinten ystävä? Niin mekin! Loppukesän kruunaa Etsivän nuorisotyön Lampaanhoitoviikko 14. – 18.8. Honkalanrannan luonnonsuojelualueella. Lisätietoja Kukalta ja Marialta.

Nappaa oma #ihanahellä23 -pussi Ohjaamosta

Hämeenlinnan kaupungin nuorisotyön kehittämä sateenkaarisensitiivinen seksuaalikasvatusmateriaali #ihanahellä23 -pussit (100 kpl) tulevat jakoon juhannusviikolla ja niitä jaetaan kesän mittaan niin kauan kuin pusseja riittää. Tämän vuoden pussi kantaa nimeä Soolopussi, koska teemana on oma keho, omat rajat ja itsetuntemus.

Pussin voi hakea Ohjaamo Stagelta tai vaikkapa nuorisotyön Kesäpakun kyydistä! Nuorisotyön somea seuraamalla pysyt mukana myös #ihanahellä23 -jakeluiden aikatauluissa.

Omatoimiseen vapaa-ajanviettoon löytyy paikkoja ja mahdollisuuksia seuraavista:

Ota kaupunki taskuusi

Kaupunki Taskussa – Etusivu (hameenlinna.fi)Hämeenlinna taskussa tarjoaa sinulle oikotien kaupungin, ajankohtaisiin tapahtumiin, uutisiin, bussiaikatauluihin sekä suosittuihin palveluihin kuten kirjastokorttiin

Lisätiedot: