Tonttu-ARXantai tarjoaa joulutunnelmaa koko perheelle

Tonttu-ARXantai järjestetään lauantaina 10.12.2022 klo 10-14 Lyseon koululla (Keinusaarentie 1). Tapahtumassa pääsee virittäytymään joulutunnelmaan yhdessä koko perheen kanssa.

Koristeltuja piparkakkuja
Tapahtumassa koristellaan taiteellisia pipareita

ARXin väki on rakentanut Lyseon koululle jouluisen työpajamaan, jossa kohtaavat uudet ja perinteiset tonttutouhut. Piparityöpajassa koristellaan mielikuvituksellisia piparkakkuja sekä osallistutaan yhteiseen piparitaideteokseen. Tarjolla on myös lämmintä glögiä. Joulukorttitehtaassa voi askarrella tai kuvata joulukortteja. Tapahtumassa raikaavat joululaulut, VJ-tonttulassa miksaillaan joulukuvastoa ja ulkona keppiporot odottavat hoitajiaan. Tapahtumassa pääsee treenaamaan tärkeitä tonttutaitoja: Kuka selviytyy Tontturadan tehtävistä herättämättä nukkuvaa Joulupukkia?

Tapahtuma on maksuton. Galleria ARX on tapahtuman aikaan poikkeuksellisesti suljettu. Tervetuloa koko perheellä Tonttu-ARXantaita viettämään!

Mikä on ARXantai?

ARXantai-tapahtumat ovat maksuttomia koko perheen lauantaitapahtumia. ARXantaiden ohjelmat koostuvat teemanmukaisista työpajoista, näyttelyistä, teatteriesityksistä ja konserteista. Ohjelma soveltuu pienille ja isoille lapsille, aikuisia unohtamatta.

Lisätietoja
Eira Enkvist, Kulttuurituottaja
+358 40 775 4711
eira.enkvist@hameenlinna.fi