Tule kuulemaan identiteettityön tuloksia keskiviikkona 14.6. ja nappaa samalla mukaasi Hämeenlinna-aiheinen tatuointi!

Toivotamme kaikki tervetulleeksi keskiviikkona 14.6. Raatihuoneen juhlasaliin, Raatihuoneenkatu 15, kuulemaan kevään aikana toteutetun identiteettityön tuloksia. Kesäkuun alussa kerroimme jo alustavia tuloksia medialle sekä verkkosivuillamme julkaistussa tiedotteessa, mutta nyt koko aineiston kattava analyysi on tehty ja valmis julkaistavaksi. Luvassa on siis kunnon setti tietoa siitä, mistä meidät hämeenlinnalaiset on tehty.

Identiteettikyselyssä kysyimme myös, kuinka moni olisi valmis ottamaan Hämeenlinna-aiheisen tatuoinnin. Myöntävästi tähän kysymykseen vastasi 15 prosenttia. Vaikka et kuuluisi tähän joukkoon, niin nyt myös sinulla on mahdollisuus päästä fiilistelemään Hämeenlinna-aiheista tatuointia, sillä tilaisuudessa jaossa olevat tatuoinnit eivät ole pesunkestäviä. Tatuointien aiheet sen sijaan ovat aitoja ja aikaa kestäviä Hämeenlinna-klassikkoja: linna, kylmänkukka, vaakuna ja asemakaava.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu 60:lle nopeimmalle hämäläiselle!

Tilaisuuden aikataulu ja ohjelma

  • klo 16.30 Kahvitarjoilu ja tatuointien jako alkaa
  • klo 17.00 Identiteettityön tulosten esittely alkaa
  • klo 18.30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuudessa strategiajohtaja Markku Rimpelä on alustamassa identiteettityön tarkoitusta ja merkitystä kaupungille. Tämän jälkeen identiteettityön lopullisen analyysin tuloksia ovat avaamassa Punctum & Studium Oy:stä tutkija Juho Haavisto ja muotoilija Paula Susitaival. Tilaisuuden lopussa on varattu aikaa keskustelulle. Tilaisuudessa palkitaan myös identiteettikyselyn arvonnassa voittaneet.

Tervetuloa mukaan!