Tule mukaan Hyvän mielen torille torstaina 24.8

Hämeenlinnan seudun vapaaehtoistoiminnan verkoston toimijat järjestävät yhdessä Hyvän Mielen Tori -tapahtuman torstaina 24.8.2023 Hämeenlinna torilla (Raatihuoneenkatu 11), klo 16–19.

Tapahtuman avaa klo 16 sivistys- ja hyvinvointijohtaja Päivi Raukko. Yleisölle on tarjolla livemusiikkia, kun esiintymässä ovat sekä Vanajan mieskuoron kvartetti että Hämeenlinnan Ukrainakeskuksen musiikkiesitys. Lisäksi luvassa on tanssia, vapaaehtoisten paneelikeskustelu sekä iloinen toribingo, johon osallistujien kesken arvotaan hierontalahjakortti. Lisäksi toritapahtumassa on myös eri yhdistysten esittelyä.

Hyvän mielen tori -tapahtumassa voidaan pitää hauskaa yhdessä ja oppia samalla vapaaehtoistoiminnan tärkeydestä yhteiskunnassamme. Tulevaisuudessa vapaaehtoistoiminnan tärkeys lisääntyy edelleen ja nyt osallistujilla on mahdollisuus päästä tutustumaan helposti eri mahdollisuuksiin Hyvän Mielen Tori -tapahtumassa.

Hämeenlinnan seudun vapaaehtoistoiminnan verkosto on paikallisten vapaaehtoistoimintaa tarjoavien tahojen verkosto ja yhteenliittymä. Haluamme madaltaa kynnystä tulla mukaan vapaaehtoistoimintaan sekä tehdä tärkeää vapaaehtoistoimintaa näkyväksi.

Lisätietoa:

Hämeen setlementti ry