Tänä viikonloppuna tapahtumia joka lähtöön

5.-8.7. Hauhon musiikkijuhlat 

Tänä vuonna jo 22. kerran järjestettävät Hauhon musiikkijuhlat tuovat maamme parhaimmistoon kuuluvia muusikoita nelipäiväiselle festivaalille Hämeeseen. 

Tutustu tapahtumaan

7.-8.7. Wanaja Festival, Linnanpuisto 

Hämeenlinnan ylpeys, kaksipäiväinen Wanaja Festival, on järjestetty vuodesta 2004 alkaen yhdessä Suomen kauneimmista festivaalialueista. Festivaaleilla kuullaan taas kotimaan kärkinimiä kuten Samu Haber, Haloo Helsinki, The Rasmus, Vesterinen yhtyeineen, Erika Vikman, Olavi Uusivirta. 

7.-8.7. Tawastia Truck Weekend, Kantola tapahtumapuisto 

Tawastia Truck Weekend kokoaa Kantolan tapahtumapuistoon näyttävän kattauksen kuljetuskalustoa rekkanäyttelyn, kuljetusmessujen sekä pienoismallien osalta. Tarjolla myös maittavaa ruokaa ja juomaa – esiintyjiä unohtamatta! 

Tutustu tapahtumaan 

8.-9.7. Tavastia Historic Race, Ahveniston moottorirata 

Tavastia Historic Race ratakilpailussa historic kilpa-autot ovat radalla tositoimissa Ahveniston upealla radalla. 

8.7. klo 11-16 Avoimet maatilat – Taste of Häme

Lähiruoka kiinnostaa ihmisiä ja se lämmittää sydäntämme, siksi Avoimet maatilat – Taste of Häme järjestetään taas tänäkin vuonna heinäkuun toisena lauantaina eli 8.7.2023 klo 11-16.

Luvassa on taas monipuolinen kattaus erilaisia kohteita ympäri Kanta- ja Päijät-Hämettä. Voit vierailla päivän aikana niin monessa kohteessa kuin ehdit ja nähdä erilaisia eläimiä ja koneita, nauttia aidosta hämäläisestä lähiruoasta ja maaseudun elämyksistä.

Tule viettämään kanssamme elämyksellistä päivää hämäläisellä maaseudulla! Merkkaa tapahtumapäivä kalenteriin ja ota koko suku mukaan. Lupaamme, että nähtävää ja koettavaa löytyy monelle sukupolvelle.

Nähdään maalla!

9.7. Avoimet puutarhat -päivä 

Suomen suosituin puutarhatapahtuma Avoimet Puutarhat järjestetään sunnuntaina 9. heinäkuuta. Tämän vuoden yhteiseurooppalainen teema on Puutarhan sävelet, jolloin sekä luonnon että musiikin äänet saavat kuulua puutarhoissa. Nyt myös kierrätetään kompostoimalla! 

Katso Hämeenlinnan avoimet puutarhat valitsemalla hakuun Hämeenlinna 

9.7. klo 14 Tuuloksen konsertti Mielenmaisemia

Tuuloksen XXIX kesäkonsertti Mielenmaisemia on Tuuloksen seurakuntakeskuksessa sunnuntaina klo 14. Tarjolla on musiikkia säveltäjiltä: Rahmaninov – Ravel – Mozart – Beethoven – Bach.

Konsertissa esiintyvät: Eeva Havulehto, Eero Manninen, Elina Hakala, Iina Harjula, Laura Wahlfors ja Sanni Antikainen, piano. Väliajalla on kahvitarjoilu. Vapaa pääsy – käsiohjelma 15e.

Lisäinfoa Facebook-sivulta.