Tuuloksen XXIX kesäkonsertti ”Mielenmaisemia” 9.7. klo 14

Tuuloksen kesäkonserttien lähes 30-vuotinen taival huipentuu pianismin ilotulitukseen. Konsertti ”Mielenmaisemia” pidetään Tuuloksen seurakuntakeskuksessa su 9.7.2023 klo 14

Tuuloksen 29. kesäkonsertti tutkii musiikin herättämiä mielenmaisemia, tunnelmia ja mielleyhtymiä. Jokaisella meistä on omat sydämeenkäyvät lempikappaleemme ja parhaat bilebiisimme, jotka saavat joka kerta jalan vipattamaan. Samoin monella on vahvoja mielipiteitä jostain joutavanpäiväisestä renkutuksesta, jota inhoaa sydämensä pohjasta. Ja jokaisella meistä on varmasti nostalgisiin hetkiin liittyviä musiikkimuistoja! 

Nämä ainutlaatuiset mielenmaisemat ovat yhtä aikaa sekä selittämättömiä ja äärimmäisen henkilökohtaisia että yhteisiä, yhteisöjä vahvistavia, ihmiskunnan yhdessä kokemia ja jopa universaaleja elämyksiä. Musiikin kautta voi myös joskus päästä kurkistamaan toisen ihmisen mielenmaisemiin ja tunteisiin tavalla, johon puhuttu kieli ei pysty. 

Tämän kesän konsertti on viimeinen nykyisen, neljästä pianistista koostuvan työryhmän järjestämä. Jäähyväiskonsertti juhlistaakin soittajien yhteisesti ilmoille loihtimaa kamarimusiikkia, jota pääsemme kerrankin jakamaan ja kokemaan yhdessä toisten pianistien kanssa! Ohjelma koostuu 4-, 6- ja jopa 8-kätisistä pianoteoksista ja kietoutuu yhteisten mielenmaisemien ja niiden luomisen ja jakamisen ympärille. Työryhmän jäsenet ovat Elina Hakala, Iina Harjula, Laura Wahlfors ja Sanni Antikainen. Konsertissa kuullaan lisäksi kesäkonserttien konkaripianisteja Eeva Havulehtoa ja Eero Mannista.

Tuuloksen kesäkonsertti järjestetään Lammin seurakunnan avustamana. Kiitämme myös lämpimästi Ari Harenkoa, joka ansiosta saamme konserttiin toisen flyygelin konserttiin kahden pianon teoksia varten!

Väliajalla kahviota pitää Tuuloksen koulun vanhempainyhdistys.

**********************************************

MIELENMAISEMIA

Tuuloksen XXIX kesäkonsertti

Su 9.7.2023 klo 14

Tuuloksen seurakuntakeskus

Eeva Havulehto, Eero Manninen, Elina Hakala, Iina Harjula, Laura Wahlfors ja Sanni Antikainen, piano

Väliajalla kahvitarjoilu

Vapaa pääsy – käsiohjelma 15e 

Rahmaninov – Ravel – Mozart – Beethoven – Bach

Lisäinfoa Facebook-sivulta.