Uusi yritystapahtuma Growth LOOP Hämeenlinnaan

Growth LOOP kokoaa kasvuyritysten päättäjät, vaikuttajat ja tekijät Suomen väestölliseen keskipisteeseen Hämeenlinnaan 8.6.2023. Verkatehtaalla kuullaan muun muassa yritysvalmennuksen suorasuuta Jari Sarasvuota, kauramaidon kymmeniksi miljooniksi muuttanutta Juha-Petteri Kukkosta sekä Jungle Juice Barin menestysreseptistä tunnettua Noora Fagerströmiä.

Aamusta myöhäisiltaan kestävä Growth LOOP -seminaari muuttaa Hämeenlinnan päiväksi kasvuyritysfestivaaliksi. Liput tapahtumaan voit ostaa täältä. Early Bird -liput myynnissä vielä 30.4. asti!

Growth LOOP tähtää pk-yritysten kasvufoorumiksi

Growth LOOP on korkean profiilin yritysseminaari, joka keskittyy nykyisten ja tulevien kasvuyritysten kassavirtojen, kannattavuuden ja arvon kasvattamiseen. Tilaisuus kokoaa 700 kasvuhakuisten yritysten tulosvastuullista päättäjää, liiketoiminnan vaikuttajaa ja julkisen sektorin edustajaa Hämeenlinnaan.

Vaanivassa taantumassa on paras paikka tehdä yrityskasvua ja haalia markkinaosuutta. Kun yritykset keskittyvät leikkimään kuollutta, rohkeimmat ottavat etunojaa. ”Taantuma tarjoaa tilaisuuden ratkaisevaan irtiottoon. Vaikeina aikoina kaikki kärsivät, mutta vahvat voimistuvat kohtuuttomasti”, avaa Jari Sarasvuo.

”Uudessa Growth LOOP -tapahtumassamme on suomalaisten kärkiseminaarien alkuaikojen pioneerihenkeä, ja tähtäämme Suomen konkreettisimmaksi ja tärkeimmäksi pk-yritysten vuotuiseksi kasvufoorumiksi”, kertoo tapahtuman perustaja Jarkko Kurvinen.

Seminaari tuo Hämeenlinnaan nimekkäitä puhujia

Seminaarin lähestymistapa on käytännönläheinen ja keskittyy pk-yritysten kasvun käynnistämiseen, kiihdyttämiseen ja esteiden ylittämiseen. Puhujina tilaisuudessa kuullaan kasvuhakuisen liiketoiminnan nimekkäitä huippuammattilaisia ja vaikuttajia. Puhujakaartiin on jo kiinnitetty yritysvalmentaja Jari Sarasvuo, perheyrityksensä myynyt kaurakuningas Juha-Petteri Kukkonen, Vuoden Kasvuyritysjohtajaksi valittu Noora Fagerström, vuoden bisnespuhuja ja bisneksen tekoälytulki Antti Merilehto sekä nykyaikaisen myynnin valmentajat Sani Leino ja Oona Kankkunen.

”Väitetään, että kasvu syntyy siellä, missä on tunnin juna. Hämeenlinnalla on tässä kilpailuetu, sillä Hämeenlinnalla on jo kaikkea – kaksi kansainvälistä lentokenttää ja tunnin juna kahteen suuntaan. Kaupunki on ihan lähellä, ja siitä otamme nyt kaiken irti”, Kurvinen jatkaa.

”Tämä on historiallinen hanke Hämeessä. Teemme vastaiskun talouden näivettymistä vastaan ja houkuttelemme yrityksiä poteroista uuden kasvun tielle. Muutos on varmaa, kasvu tehdään taantumassa”, päättää Kurvinen.

Ilmoittaudu mukaan myös Growth LOOP -kasvukiertueelle

Growth LOOP -seminaari oli tarkoitus järjestää alun perin jo 2020, mutta koronapandemia muutti toteutuksen virtuaaliseksi tapahtumaksi, joka kasvoi 70 puhujan ja yli 10 000 osallistujan kokonaisuudeksi. Growth LOOP -kasvukiertueiden aikana julkaistiin verkossa yli 38 tunnin edestä vaikuttajien näkemyksiä muutoksesta ja uudesta kasvusta. Kaikkien aikojen kasvutalkoiksi itseään nimittävän kasvukiertueen sisällöt ovat vapaasti kaikkien käytettävissä ilmaisen rekisteröinnin takana.

Tämän kevään kasvukiertue pyörähtää käyntiin 13.4. Kiertueella tarjoillaan ideoita ja ajatuksia laaja-alaisesti niin myynnistä, markkinoinnista, johtamisesta kuin viestinnästäkin. Uuden kauden alkua odotellessa katsottavanasi on kaikki aiempien kausien esitykset. Ilmoittaudu kasvukiertueelle

Lisätiedot

Jarkko Kurvinen, jarkko.kurvinen@palveluna.fi, 044 347 9344

Ihmisiä hymyilemässä
Growth LOOP -tapahtuma 8.6.2023