Uusin asukaslehti on nyt poimittavissa yli 60:sta jakelupisteestä

Hämeenlinnan kaupungin Arjessa mukana -asukaslehden syysnumero on ilmestynyt. Lehteä ei enää jaeta joka kotiin, vaan lehti on noudettavissa 60 paikasta Hämeenlinnassa.

Jakelupisteitä on pyritty saamaan kattavasti kantakaupunkiin ja pitäjiin erilaisiin paikkoihin, joissa ihmiset liikkuvat. Lehteä saa jakelupisteiltä tästä viikosta alkaen.

Lehden voit napata mukaasi

Lehti on myös luettavissa sähköisenä julkaisuna.

Mitä mielenkiintoista lehdessä on tarjolla?

Lehteen on koottuna kaupungin ja Kanta-Hämeen hyvinvointialue Oma Hämeen keskeisimmät puhelinnumerot. Numeroliite on tarkoitettu talletettavaksi ja sen voi napata lehden keskiaukeamalta itselleen säästöön. Tästä pääset numeroliitteeseen.

Kaikki palvelunumeromme löytyvät aina myös verkkosivuiltamme. Sosiaali- ja terveyspalvelujen numerot löytyvät Oma Hämeen verkkosivuilta.

Haastattelimme asukaslehteemme kaupungin yhtä tavoitelluinta työntekijää, kunnossapitomestari Markus Lahtista. – Pitkä kokemus auttaa lumishokissa. Tuli mitä tuli, me olemme valmiita talveen, lupaa Hämeenlinnan kaupungin vastaava kunnossapitomestari Markus Lahtinen. Tutustu Kauppisen työhön nyt tulevan talven kynnyksellä.

Hämeenlinnan kaupunginmuseossa on juuri auennut upea Heljä Liukko-Sundströmin näyttely Keramiikkateoksia ja taidetta kotien seiniltä. – Suurin osa ihmisistä on hyviä, ja heidän ajatuksena pelastavat. He ovat kuin teoksen alalaidan kultaiset lehdet, toteaa taiteilija. Lue lisää Liukko-Sundströmin ajatuksista haastattelustamme.

Biojätteen kerääminen alkaa Hämeenlinnassa 1.9.2024 yli 5 000 asukkaan taajamissa, eli keskustaajamassa, joka ylettyy Hattulan Rahkoilasta keskustan yli Janakkalan puolelle. Keräysalueen asukkaille tulee joko biojäteastia tai kiinteistölle pitää hankkia oma kompostori. Lehdestä löydät tietoa biojätteen lajittelusta ja astian tyhjennyksestä.

Tammikuussa käydään merkittävät vaalit, kun Suomeen valitaan uusi tasavallan presidentti. Muistuttelemme näistäkin vaaleista asukaslehdessämme, joten voit tarkistaa äänestykseen liittyvät tiedot vaalit-sivuiltamme.

Hämeenlinnan kaupungin uuden asukaslehden kansikuva, jossa vaaleahiuksinen mies seisoo keltaisen työkoneen edessä.

Tavoittiko lehtemme sinut?

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia jakelun parantamiseksi. Palautetta voit antaa verkkosivuilla palautejärjestelmän kautta tai osoitteeseen viestinta@hameenlinna.fi

Myös kaikki muut Arjessa mukana -lehdet ovat luettavissa verkossa kolmen vuoden ajalta.

Hällström Mia

Viestintä