Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen yhteydenottokanavat uudistuvat

Sivistyksen ja hyvinvoinnin, varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen neuvontaa ja ohjausta antava yhteinen palveluohjaus loppuu 30.6.2023, jonka jälkeen sekä varhaiskasvatukseen että perusopetukseen liittyvää neuvontaa annetaan uusien palvelunumeroiden ja -kanavien kautta.

Palvelunumeromme ja sähköpostiosoitteemme vaihtuvat muutoksen yhteydessä. 1.7.2023 alkaen yhteydenottokanavamme ovat:

Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatukseen liittyvä neuvonta ja ohjaus sekä asiakasmaksuihin liittyvät asiat sähköpostitse osoitteessa varhaiskasvatus@hameenlinna.fi

Puhelinpalvelu on suljettu heinäkuun ajan ja palvelemme sähköpostitse. Puhelinpalvelu palvelee 1.8. alkaen tiistaisin klo 9-12 ja torstaisin klo 12-15 numerossa 03 621 4880.

Perusopetus

Perusopetukseen liittyvissä asioissa palvelemme sähköpostitse perusopetus@hameenlinna.fi. Puhelinpalvelun käyttöönotosta ja se aukioloajoista 1.8. alkaen tiedotamme tarkemmin koulujen alkaessa.

Esi- ja perusopetuksen koulukuljetuksiin liittyvissä asioissa palvelemme ensisijaisesti sähköpostitse koulukuljetukset@hameenlinna.fi.

Puhelinpalvelu palvelee 1.8. alkaen numerossa 03 621 1446. Puhelinpalvelun aukioloajoista tiedotamme myös tarkemmin elokuun alkaessa.