Voutilakeskuksen tartuntatilanne

Päivitys 24.1.2021

Voutilakeskuksen Impivaaran asukkaille ja henkilöstölle tehtiin seulontatestauksia viikolla 3. Näytteissä ei todettu uusia koronatartuntoja.

Aiemmin Voutilakeskuksessa on todettu yhteensä 13 tartuntaa: kuudella asukkaalla ja seitsemällä työntekijällä.

Seulontatestauksia jatketaan vielä viikolla 4.

Päivitys 18.1.2021

Voutilakeskuksessa 2 uutta koronatartuntaa

Voutilakeskuksen Impivaaran asukkaat ja henkilöstö testattiin kolmannen kerran viikolla 2. Näytteissä todettiin kaksi uutta koronatartuntaa: yhdellä asukkaalla ja yhdellä työntekijällä. Yhteensä Voutilakeskuksessa on nyt todettu 13 tartuntaa: kuudella asukkaalla ja seitsemällä työntekijällä.

Seulontatestauksia jatketaan viikolla 3.

Päivitys 11.1.2021

Voutilakeskuksessa 3 uutta koronatartuntaa

Voutilakeskuksen Impivaaran asukkaat ja henkilöstö testattiin toisen kerran viikolla 1. Näytteissä todettiin kolme uutta koronatartuntaa: yhdellä asukkaalla ja kahdella työntekijällä. Yhteensä Voutilakeskuksessa on nyt todettu 11 tartuntaa: viidellä asukkaalla ja kuudella työntekijällä.

Asukkaiden ja henkilöstön seuraava testaus toteutetaan viikolla 2.

Tilanteen vuoksi Voutilakeskuksessa ei toistaiseksi voi vierailla erityistapauksia lukuun ottamatta.

Päivitys 1.1.2021

Voutilakeskuksen Impivaaran kaikki asukkaat ja henkilöstö testattiin 30.12.2020. Näytteissä todettiin kuusi uutta koronatartuntaa: kolmella asukkaalla ja kolmella työntekijällä.

Altistuneita työntekijöitä on tähän mennessä todettu yhteensä 13 ja heidät on asetettu kotikaranteeniin. Päätökset on tehty terveysviranomaisen toimesta ja päätöksistä on oltu yhteydessä suoraan kyseisiin henkilöihin.

Yhteensä Voutilakeskuksessa on nyt todettu 8 tartuntaa.

Henkilöstön ja asukkaiden seuraava testaus toteutetaan viikolla 1.

Tilanteen vuoksi Voutilakeskuksessa ei voi vierailla erityistapauksia lukuun ottamatta.

Tiedote 30.12.2020

Hämeenlinnan kaupungin Voutilakeskuksen Impivaaran yhdellä asukkaalla ja yhdellä työntekijällä on todettu koronatartunta. Impivaaran kaikki asukkaat ja koko henkilökunta testataan koronan varalta. Altistuneita työntekijöitä on tähän mennessä todettu yhdeksän ja heidät on asetettu kotikaranteeniin. Päätökset on tehty terveysviranomaisen toimesta ja päätöksistä on oltu yhteydessä suoraan kyseisiin henkilöihin.

Asukkaiden omaisten tiedottaminen on käynnistetty tiistaina 29.12.2020.

Tilanteen vuoksi Voutilakeskuksessa ei voi vierailla erityistapauksia lukuun ottamatta.