Vuoden ensimmäinen asukaslehti tulee kotiisi

Hämeenlinnan kaupunki julkaisee Arjessa mukana -asukaslehteä, joka jaetaan hämeenlinnalaistalouksiin postin kautta julkisena tiedotteena viikkojen 9 ja 10 aikana. Lehden päätoimittaja on kaupungin uusi viestintäpäällikkö Mia Hällström.

Lehti valottaa arkea ja strategiaa

Vuoden ensimmäisessä numerossa tutustut kaupungin elinvoimajohtaja Niklas Lähteenmäkeen, joka kertoo miksi yllätyksellisyys on Hämeenlinnan valtti. Lehdessä on myös laaja kaavoituskatsaus kohteisiin, joita kaupunki vuonna 2023 kaavoittaa. Strategiajohtaja Markku Rimpelä valottaa tarkemmin Hämeenlinnan tavoitetta olla houkutteleva kaupunki kaupunginvaltuuston strategisten linjausten mukaisesti.

Hämeenlinnan kaupunki on saanut 10 vuotta sitten Lapsiystävällinen kunta -statuksen UNICEFilta. Lehdessä kerrotaan mitä kaikkea tämän juhlavuoden aikana tapahtuu.

Korjaus

Asukaslehden sivun 16 Lapsiystävällinen kunta -jutun kirjoittaja ei ole Sirpa Silmäri vaan kirjoittaja on Veera Antikainen. Sivun 3 jutun OmaHämeestä on kirjoittanut Suvi Turunen eikä Sirpa Silmäri. Pahoittelemme näitä nimivirheitä.

Lue lehti verkossa

Halutessasi voit lukea asukaslehden verkossa e-julkaisuna. Myös kaikki muut Arjessa mukana -lehdet ovat luettavissa verkossa viiden vuoden ajalta.