Waltti-mobiilista nyt myös päivä- ja kuukausiliput

Hämeenlinnan seudun Waltti-mobiilisovelluksessa on 1.12.2021 alkaen tarjolla tuttujen kertalippujen lisäksi ”päivälippu” sekä ”kausilippu 30 vrk” sekä aikuisille että lapsille. Jatkossa voit siten ostaa kausilipun mobiilisovelluksesta esim. yhteysvälille Tervakoski-Riihimäki (vyöhykkeet CD) hintaan 49,00e/lapsi ja 70,00e/aikuinen. Mobiilikausilipuissa noudatetaan Waltti-kortille ladattavien kausilippujen hinnoittelua, mutta mobiililippujen vyöhyketarjonta on aiempaa kattavampi ja ulottuu aina Riihimäelle ja Lahteen asti.

HMLjoukkoliikenne on Twitter: "VIHDOINKIN ! Waltti MOBIILILIPPU otetaan  käyttöön Hämeenlinnan seudun Waltti-liikenteessä 2.12.2019 klo 12:00.  Mobiililipulla voit matkustaa aina Lahteen ja Riihimäkeen saakka  https://t.co/LBJTK28vmn @HMLkaupunki ...

Bussissa mobiililippua näytetään etälukijalle, joka tarkistaa lipun QR-koodin ja varmistaa lipun voimassaolon. Lisätietoja uusista mobiililipuista ja niiden hinnoittelusta lisätään joukkoliikenteen verkkosivuille Mobiililiput-osioon mahdollisimman pian.