Wanaja Festival kasvaa ja kehittyy Hämeenlinnassa luonnonkauniilla puistoalueella ison kotimaisen artistikattauksen kera

Hämeenlinnassa 8.-9.7. järjestettävän Wanaja Festivalin ennennäkemättömän mittavalla lavalla nähdään yksi Anna Puun harvoista kesäkeikoista. Festivaalin ensimmäisenä päivänä Wanaja Festivalissa nähdään toinen vahva naisartisti BEHM.

Festivaalit järjestetään luonnonkauniissa Linnanpuistossa

Festivaalien yleisöpalautteiden perusteella Hämeenlinnan tapahtuma-alue on yksi Suomen kauneimmista, idyllisten luonto- ja järvimaisemien keskellä, ja keskeisen sijaintinsa ansiosta helposti saavutettavissa – myös muilta paikkakunnilta saavuttaessa. Tapahtuma-alueen kehityksen myötä ja mittavan tuotannon puitteissa, iso lava takaa entistä paremman näkyvyyden ja viihtyisällä puistoalueella on runsaasti tilaa erityyppiseen oleskeluun eturivin keikkapaikoilta rentoon piknik-tunnelmointiin vehreällä Linnanpuiston alueella.

”Piknik-henkinen yleisö voi ostaa paikanpäältä viinipullon ja nauttia ystäväporukalla kaupunkitapahtuman rennosta tunnelmasta, anniskelualueen teltassa on esiintymässä myös Suomen palkituin dragartisti Marko Vainion luoma kansainvälisen tason Divet-show. VIP-yleisölle puolestaan on tarjolla viihtyisä, monipuolisin palveluin varustettu VIP, sekä herkullinen VIP-menu. Voisin tässä kohtaa muistuttaa, että Wanajan VIPiin on jäljellä enää perjantain päivä-vippejä nopeimmille, lauantain ja kahden päivän VIPit on jo loppuunmyyty”, vinkkaa tuotantopäällikkö Jonna Myllykangas.

Mittavalla, uudistetulla lavalla esiintyvät Suomen huiput

Lavalla nähdään perjantain ja lauantain aikana valtava joukko kotimaamme kärkinimiä, kun puistolavalle nousevat Haloo Helsinki!, Vesala, Mariska, Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet, Pyhimys, Olavi Uusivirta, Jonne Aaron, seitsemän Emmaa voittanut ja paikkansa maamme tähtiartistien joukossa vakiinnuttanut BEHM sekä yhden harvoista kesän festivaalikeikoista tekevä Anna Puu.

Festivaalin ensimmäisenä päivänä lavalla nähdään myös Maija Vilkkumaan erikoiskokoonpano Maija Vilkkumaa & Ystävät sekä keväällä väkevän ”Vaadin rauhaa” kappaleen julkaissut Juha Tapio.

”Wanaja Festivalissa tunnelma on rento ja erityisen hienoa on päästä uudistetulle, ennennäkemättömän mittavalle lavalle esiintymään. Ja paikkahan on mitä upein, kaupunkifestarit keskellä luontoa”, kommentoi perjantaina festivaaleilla esiintyvä Juha Tapio.

Ohjelma

Perjantai 8.7.: BEHM, Pyhimys, Jonne Aaron, Maija Vilkkumaa & Ystävät ja Juha Tapio

Lauantai 9.7.: Haloo Helsinki!, Anna Puu, Vesala, Olavi Uusivirta, Mariska, Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet

Tapahtuman liput myynnissä Tiketti ja Lippu.fi. Wanaja Festival on sallittu kaiken ikäisille. Anniskelualueille ja VIP-alueelle ikäraja 18 vuotta. 2-vuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät tapahtuma-alueelle veloituksetta maksavan huoltajan seurassa.  

Tiedote ProPromotionin sivuilla