Weekend Festivalia juhlitaan kolmipäiväisenä Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistossa 1.-3.7.2022

Paikkajulkaisun myötä festivaali ilmoittaa laajenevansa kolmipäiväiseksi. Weekend Festivalin 3 päivän lippujen ennakkomyynti alkaa pe 3.12. klo 9.00. Kolmen päivän ennakkolipun hinta on 179 €. Muut liput tulevat myyntiin 10.12.2021 klo 9.00.

Weekend Festival tuo Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistoon tulevana kesänä yli 80 artistia

Festivaalin lavoilla nähdään ulkomaisista artisteista muun muassa Tove Lo, Nina Kraviz, Boy Pablo, Jay 1, Pi’erre Bourne, Rezz, Tchami ja Zhu.

Weekend Festivaliin on kiinnitetty myös kotimaisia kärkiartisteja, kuten esimerkiksi JVG, Sanni ja Pyhimys. Pääartistit ja lisää artistijulkaisuja on luvassa lähiaikoina.

Weekend Festivalia juhlitaan Kantolan tapahtumapuistossa sekä sen vieressä olevalla teollisuusalueella. Kokonaisuudessaan Weekend tapahtuma-alue on pinta-alaltaan suurimpia koskaan järjestettyjä festivaalialueita Suomessa.

”Weekend Festival järjestetään juhlavuoden kunniaksi suuremmin kuin koskaan aikaisemmin”, kertoo Weekendin Festival Director Martin Mustonen.

”Kantolan tapahtumapuisto tarjoaa ainutlaatuiset puitteet täysin uudistuneelle ja suuremmalle Weekend Festivalille. Haluamme olla Suomen eurooppalaisin festivaali ja siihen tarvitaan suuri ja toimiva tapahtumakenttä. Lisäksi Hämeenlinna on loistavien liikenneyhteyksien päässä isojen kaupunkien keskellä. Luomme tätä tapahtumaa yhdessä hämeenlinnalaisten kanssa tekemällä yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa mahdollisimman laaja-alaisesti. Tarjoamme asiakkaillemme pitkän tauon jälkeen kokonaisvaltaisen elämyksen, ja se tulee näkymään monipuolisesti niin artistikattauksessa kuin myös uudistuneessa palvelutarjonnassa esimerkiksi ruokaelämyksien, oheispalvelujen ja VIP-alueiden osalta.”

Myös Hämeenlinnassa odotetaan Weekend Festivalia

”Weekend Festival puhuttelee Hämeenlinnassa ennennäkemätöntä, nuorempaa kohdeyleisöä ja on todellinen piristysruiske sekä kaupungin imagolle että alueen elinkeinoelämälle”, kertoo Linnan Kehityksen toimitusjohtaja Kari Saarinen. ”Tutkimusyhtiö Sponsor Insightilta pyydetyn arvion mukaan festivaalin alueellinen talousvaikutus on noin 10 miljoonaa euroa vuodessa.”

”Olemme tehneet jo usean vuoden ajan määrätietoisesti töitä tapahtuman saamiseksi Hämeenlinnaan. Sinnikäs työ palkittiin uudistuneella ja kolmen päivän mittaiseksi kasvaneella festivaalikonseptilla sekä alustavasti viiden vuoden yhteistyösopimuksella”, iloitsee Linnan Kehityksen tapahtuma-asiantuntija Juuso Nieminen.
Hämeenlinnalaiset halutaan innostaa ja sitouttaa mukaan tapahtumakokonaisuuteen.

”Tapahtuman tuotantoaikataulun vuoksi Kantolan alue – ja varmasti keskustakin – tulee pysymään vilkkaana usean viikon ajan. Järjestäjätaholla on myös vahva tahto toteuttaa tapahtuma mahdollisimman pitkälle paikallista osaamista, yrittäjyyttä ja työvoimaa hyödyntäen. Weekend Festivalista on tulossa koko kaupungin yhteinen tapahtuma!”

Lisätietoja:

Martin Mustonen
Festival Director
p. +358 468 111 414, martin@allthingslive.com

Kari Saarinen
Toimitusjohtaja, Linnan Kehitys Oy
p. +358 40 722 1712, kari.saarinen@linnan.fi

Juuso Nieminen
Tapahtuma-asiantuntija, Linnan Kehitys Oy
p. +358 50 318 0009, juuso.nieminen@linnan.fi

Weekend Festival