Yrittäjä – tarjolla valmennusta ympäristö- ja ilmastovastuullisuuden kehittämiseen!

Hämeenlinnan kaupungin yhdessä Crazy Town Hämeenlinnan ja Linnan Kehityksen kanssa järjestämä hanke IlmastoPARKKI – valmennuksella kohti kestävää kasvua ja ympäristövastuullisuutta yritystoimintaa starttaa nyt! Hankkeeseen haetaan mukaan 5–10 pk-yritystä Hämeenlinnan seudulta, jotka haluavat kehittää omaa ilmasto- ja ympäristötyötään.  

Mikä IlmastoPARKKI? 

IlmastoPARKIssa yrityksille järjestetään neljä kuukautta kestävä ympäristövalmennus, joka tähtää yrityksen ilmasto- ja ympäristötyön kehittämiseen. Valmennuksen aikana yritykset selvittävät asiantuntijoiden avustuksella yrityksensä ympäristötyön nykytilan, asettavat tavoitteet sen kehittämiseksi, oppivat mittaamaan ja seuraamaan ympäristötyötään sekä saavat apua ympäristötyöstä viestimiseen ja hyödyntämiseen osana yrityksen brändiä.  

Valmennus kestää neljä kuukautta ja starttaa 1.9.2021. Valmennuksen aikana järjestetään neljä työpajapäivää kerran kuukaudessa, minkä lisäksi yrityksille osoitetaan omavalmentaja, jonka kanssa oman yrityksensä vastuullisuutta voi sparrailla. Valmennus päättyy joulukuussa.  

Miksi yrityksen kannattaa lähteä mukaan? 

Ilmastonmuutos koskettaa kaikkia toimialoja ja vaatii isoja muutoksia, mutta se on myös valtava bisnesmahdollisuus. Kuluttajat haluavat tehdä entistä vastuullisempia valintoja ja arvojen merkitys myös liiketoiminnassa kasvaa. Parhaimmillaan vastuullisuustyö lisää liiketoiminnan läpinäkyvyyttä ja herättää kuluttajissa luottamusta. Oman hiili- tai materiaalijalanjäljen tarkastelu voi toisaalta tuoda myös ihan konkreettista kustannussäästöä yritykselle esimerkiksi pienempänä energialaskuna.  

Miten mukaan? 

Mahtavaa, että kiinnostuit IlmastoPARKIsta! Haluaisitko kuulla lisää tai ilmoittautua mukaan jo saman tien? Jätä yhteystietosi tämän lomakkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä. Voit myös ilmoittautua valmennukseen suoraan täyttämällä saman lomakkeen. Tavoittelemme valmennukseen 5–10 yritystä, joten ole nopea.  

Lisätietoja 

Juuso Puurula, ilmastokoordinaattori, 050 4702060, juuso.puurula@hameenlinna.fi  

Jenna Kankaanpää, yhteisövetäjä, Crazy Town / Parkki, 044 9964728, jenna.kankaanpaa@crazytown.fi  

IlmastoPARKKI Crazy Townin sivuilla.

IlmastoPARKKI hanketta rahoittaa Ympäristöministeriö osana Kuntien ilmastoratkaisut –ohjelmaa.