Kulttuuriohjaaja

Kulttuurikeskus ARX etsii Kulttuuriohjaajaa Galleria ARXin avoinnapitoon ja näyttelytoimintaan liittyviin tehtäviin. Galleria ARX on ARX-talossa sijaitseva galleria, jossa esitellään lapsille suunnattuja näyttelyitä. Kulttuuriohjaajan pääasiallisena tehtävänä on vastata avoinnapidosta ja asiakaspalvelusta gallerian aukioloaikoina. Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua työskennellä ihmisten parissa. Kokemus lasten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Muut työtehtävät määräytyvät ehdokkaan omien vahvuuksien mukaan. Niitä voivat olla esimerkiksi kädentaidot tai viestinnän osaaminen.

Valituksi tulleen kulttuuriohjaajan tulee esittää rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen. Työ sisältää mahdollisesti lauantaityötä. Edellytämme täyttä palkkatukioikeutta.

Kulttuurikeskus ARX tuottaa lasten, nuorten ja perheiden kulttuuripalveluita Hämeenlinnassa. ARX tuottaa vuosittain useita tapahtumia ja festivaaleja. Keskuksen arjen keskiössä ovat Galleria ARXin näyttelyt ja kerhot sekä koulu- ja varhaiskasvatusyhteistyö. Toimipiste sijaitsee Verkatehtaan alueella.

Tunnit 38,25h/vkoPalkka 2222,40e/kk

Hakijan tulee olla:

  • hämeenlinnalainen
  • yli 300 päivää työmarkkinatukea saanut

Tukipaikan tyyppi: Palkkatuki

Yksikkö: Lastenkulttuuri

Yksikön osoite: Kulttuurikeskus ARX, Viipurintie 4 13210 Hämeenlinna

Lähijohtaja:

Minna Haveri

0408696374

minna.haveri@hameenlinna.fi