Hämeenlinna on ihan lähellä

Keskeinen sijaintimme Suomen kasvukäytävällä takaa yritysten asiakkaiden ja työntekijöiden saavutettavuuden. Kahden tunnin säteellä sijaitsee 3/4 suomalaisista.

Olemme yritysten tukena

Koronaviruksen vaikutukset iskevät nyt voimalla yrityksiin. Linnan Kehityksen sivulta löydät jatkuvasti päivittyvän koosteen erilaisista yrityksille suunnatuista tukitoimenpiteistä sekä muita hyödyllisiä linkkejä, joiden toivomme auttavan yrittäjiä tilanteesta selviämiseen.

Linnan Kehityksen ajan tasalla olevaa tietoa 

Täyskäännöksiä ja uusia aloituksia

Kokosimme hämeenlinnalaisten yritysten ja yrittäjien selviytymistarinoita inspiraatioksi, vertaistueksi ja esimerkiksi. Toivomme tarinoiden auttavan muita samassa tilanteessa olevia näkemään uusia tulokulmia omaan tuotteeseen/palveluun, kehittämään uudenlaisia toimintatapoja tai kokonaan uusia aloituksia liiketoimintaan.

Selviytymistarinoita 

Sijoita yrityksesi

Sijoittumispalvelun asiantuntijat rakentavat aktiivisesti menestymisen mahdollisuuksia ja luovat verkostoja Hämeenlinnaan sijoittuville yrityksille ja työpaikoille.

Kysy meiltä lisää 

Ekosysteemeillä uutta intoa

Hämeenlinnan ekosysteemityö yhdistää yritykset, tutkimuslaitokset, opiskelijat ja yhteisöt. Hämeenlinnan kaupunki on valinnut viisi ekosysteemiä, joiden avulla työtä viedään eteenpäin.

Tutustu ekosysteemityöhön 

Yrityspalvelutiimin työ tapahtuu siellä missä yrityksetkin ovat

Miten yrityspalvelutiimi voi auttaa Sinua? 

Hämeenlinnan kaupunki on hyvä työnantaja

Hae töihin Hämeenlinnan kaupungille. Meillä on jatkuvasti paikkoja avoinna. Kaupunki on vakaa työnantaja, panostamme työhyvinvointiin ja tarjoamme mm. hyviä liikuntaetuja.

Töihin kaupungille  Meillä on työn iloa  Tarinoita kehittämisestä ja onnistumisesta 

Etsitkö töitä?

Jos olet työtön, työllisyystiimimme auttaa sinua etsimään työtä. Työllisyysohjelmamme keskiössä ovat työnhakijat tarpeineen.

Ota yhteyttä työllisyystiimiimme  Ketterimmät-työllisyysohjelmamme vuoteen 2025