Hämeenlinna on ihan lähellä

Keskeinen sijaintimme Suomen kasvukäytävällä takaa yritysten asiakkaiden ja työntekijöiden saavutettavuuden. Kahden tunnin säteellä sijaitsee 3/4 suomalaisista.

MORE uuden ajan yritysalue

Moreeni-Rastikankaan 650 hehtaarin yritysalueella toimii jo nyt yli 60 yritystä tarjoten työpaikan 1400 henkilölle. Liity menestyjien joukkoon! Valittavanasi on joko valmiiksi kaavoitettuja yritys- ja teollisuustontteja tai asiantuntijamme etsivät yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Tutustu Moreeni-Rastikangas yritysalueeseen 

Henkilökohtainen palvelu takaa onnistumisen

Sijoittumispalvelun asiantuntijamme rakentavat aktiivisesti menestymisen mahdollisuuksia ja luovat verkostoja Hämeenlinnaan sijoittuville yrityksille ja työpaikoille - henkilökohtaisesti ja maksutta!

Sijoittumisen asiantuntijat palveluksessasi 

Olemme yritysten tukena

Koronaviruksen vaikutukset iskevät nyt voimalla yrityksiin. Linnan Kehityksen sivulta löydät jatkuvasti päivittyvän koosteen erilaisista yrityksille suunnatuista tukitoimenpiteistä sekä muita hyödyllisiä linkkejä, joiden toivomme auttavan yrittäjiä tilanteesta selviämiseen.

Linnan Kehityksen ajan tasalla olevaa tietoa 

Täyskäännöksiä ja uusia aloituksia

Kokosimme hämeenlinnalaisten yritysten ja yrittäjien selviytymistarinoita inspiraatioksi, vertaistueksi ja esimerkiksi. Toivomme tarinoiden auttavan muita samassa tilanteessa olevia näkemään uusia tulokulmia omaan tuotteeseen/palveluun, kehittämään uudenlaisia toimintatapoja tai kokonaan uusia aloituksia liiketoimintaan.

Selviytymistarinoita 

Ekosysteemeillä uutta intoa

Hämeenlinnan ekosysteemityö yhdistää yritykset, tutkimuslaitokset, opiskelijat ja yhteisöt. Hämeenlinnan kaupunki on valinnut viisi ekosysteemiä, joiden avulla työtä viedään eteenpäin.

Tutustu ekosysteemityöhön 

Yrityspalvelutiimin työ tapahtuu siellä missä yrityksetkin ovat

Miten yrityspalvelutiimi voi auttaa Sinua? 

Hämeenlinnan kaupunki on hyvä työnantaja

Hae töihin Hämeenlinnan kaupungille. Meillä on jatkuvasti paikkoja avoinna. Kaupunki on vakaa työnantaja, panostamme työhyvinvointiin ja tarjoamme mm. hyviä liikuntaetuja.

Töihin kaupungille  Meillä on työn iloa  Tarinoita kehittämisestä ja onnistumisesta 

Etsitkö töitä?

Jos olet työtön, työllisyystiimimme auttaa sinua etsimään työtä. Työllisyysohjelmamme keskiössä ovat työnhakijat tarpeineen.

Ota yhteyttä työllisyystiimiimme  Ketterimmät-työllisyysohjelmamme vuoteen 2025