Rautatieaseman seutua Rautatieaseman seutua

Hämeenlinna on ihan lähellä

Keskeinen sijaintimme Suomen kasvukäytävällä takaa yritysten asiakkaiden ja työntekijöiden saavutettavuuden. Kahden tunnin säteellä sijaitsee 3/4 suomalaisista.

Uuden ajan yritysalue MORE on enemmän

Kasvukäytävän varrelle, kahden valtatien risteykseen, rakentuu Suomen keskeisin ja suurin yritysekosysteemi. MORE on syntynyt olemassa olevien yritysalueiden, Hämeenlinnan Moreenin ja Janakkalan Rastikankaan, kasvaessa yhteen suunnitteilla olevan uuden eritasoliittymän ympärille.

Tutustu MORE yritysalueeseen 

Henkilökohtainen palvelu takaa onnistumisen

Sijoittumispalvelun asiantuntijamme hakevat aktiivisesti uusia yrityksiä ja rakentavat menestymisen mahdollisuuksia sekä luovat verkostoja Hämeenlinnaan sijoittuville yrityksille ja työpaikoille - henkilökohtaisesti ja maksutta!

Sijoittumisen asiantuntijat palveluksessasi 

Yrityspalvelutiimin työ tapahtuu siellä missä yrityksetkin ovat

Olemme mukana hämeenlinnalaisten yritysten kasvun joka vaiheessa tarjoten apua toiminnan kehittämiseen, työllisyyteen, verkostoitumiseen, rahoitukseen sekä kansainvälistymiseen.

Miten voimme auttaa yritystäsi? 

Kaikki Hämeenlinnan yrityspalvelut saman katon alla

Hämeenlinnan keskustassa sijaitseva PARKKI Business Park kokoaa yhteen yrityksille sekä yrittäjyydestä, kouluttautumisesta ja työllistymisestä kiinnostuneille tarjottavat palvelut, neuvonnan, koulutukset, tapahtumat ja verkostoitumismahdollisuudet.

PARKKI Business Parkin sivuille 

Hämeenlinnan kaupunki on hyvä työnantaja

Hae töihin Hämeenlinnan kaupungille. Meillä on jatkuvasti paikkoja avoinna. Kaupunki on vakaa työnantaja, panostamme työhyvinvointiin ja tarjoamme mm. hyviä liikuntaetuja.

Töihin kaupungille  Tarinoita kehittämisestä ja onnistumisesta 

Etsitkö töitä?

Jos olet työtön, työllisyyspalvelut auttaa sinua etsimään työtä. Työllisyysohjelmamme keskiössä ovat työnhakijat tarpeineen.

Ota yhteyttä työllisyyspalveluihin  Työllisyyden kuntakokeilu  Ketterimmät-työllisyysohjelmamme vuoteen 2025