Korona myllertää yritysmaailmassa ennen näkemättömällä tavalla ja pakottaa monet yrittäjät luomaan itsensä ja yrityksensä uudelleen. Täältä löydät hämeenlinnalaisten yritysten ja yrittäjien selviytymistarinoita rohkaisuksi, inspiraatioksi ja vertaistueksi. Toivomme tarinoiden auttavan muita samassa tilanteessa olevia näkemään uusia tulokulmia omaan tuotteeseen/palveluun, kehittämään uudenlaisia toimintatapoja ja yhteistyömalleja tai kokonaan uusia aloituksia liiketoimintaan.

Täyskäännöksiä ja uusia aloituksia

Tutustu yritysten tarinoihin 

#TUEYRITTÄJÄÄ

Ohjaamalla ostoksiasi paikallisille yrittäjille olet tärkeänä osana varmistamassa, että Hämeenlinnan yrittäjät, yritykset ja työpaikat säilyvät talouden rajussa muutoksessa. Kulutetaan vastuullisesti ja tehdään yhdessä töitä sen eteen, että Hämeenlinna säilyy elinvoimaisena kaupunkina elää, asua ja yrittää myös tulevaisuudessa!

Näin voit auttaa 

Yritysten tukena

Hämeenlinnan kaupungin elinkeinoyhtiö Linnan Kehitys tarjoaa maksutonta yritys- ja rahoitusneuvontaa sekä ylläpitää jatkuvasti päivittyvää koostetta erilaisista yrityksille suunnatuista tukitoimenpiteistä ja tietopaketeista.

Linnan Kehitys yritysten tukena